Публикувано Септември 24, 20196 гд Защо да не излезне? Нали официално си я качил от страницата на Apple.
Публикувано Септември 24, 20196 гд И естествена въпреки ресета и всичко, пак не ми работи автоматичното превключване изгрев-залез, сложих го на определени часове, нямам нерви повече, мерси на всички отзовали се.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20196 гд Защо да не излезне? Нали официално си я качил от страницата на Apple.Ами нали вече е с 13.1Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Ми нали е бета. С нея ли ще остане и задължително ли трябва да си ресторнеш телефона, че да идеш на финалната 13.1?Не ми се връзва нещо.
Публикувано Септември 24, 20196 гд Деси по твоя проблем с превключването на Dark Mode има тема в macrumors , доста хора се оплакват. Но и там се казва, че разковничето е в локейшъна, явно е и бъг ще следя темата и ако има развити ще пиша.
Публикувано Септември 24, 20196 гд Ми нали е бета. С нея ли ще остане и задължително ли трябва да си ресторнеш телефона, че да идеш на финалната 13.1?Не ми се връзва нещо. Това казвам, като е с последната бета която ще пуснат официално довечера, какъв ъпдейт ще дойде? Същият? Просто трябва да изтрие бета профила. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Явно няма да се разберем. Каква бета довечера, като пускат официалната 13.1?
Публикувано Септември 24, 20196 гд Бета профила съм го премахнал, ще се разбере довечера /или на 30-и/ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 24, 20196 гд Явно няма да се разберем. Каква бета довечера, като пускат официалната 13.1?Да де, официалната която вероятно е същата като последната бета [emoji846]. Може би не се изразих правилно. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Ако си бил досега с бета профила и го махнеш преди да излезе официално има 2 варианта: Ако финалната версия е идентична на последната бета, няма да получиш OTA. В този случай трябва да изтеглиш целия файл и да ъпдейтнеш през iTunes, за да спре да ти кешира лог файлове. Ако финалната версия е с по-нов build number от последната бета, ще получиш OTA.
Публикувано Септември 24, 20196 гд Това, ако е така единствената логика, която намирам е, че да ограничават скоростта в по-старите устройства. А при бета версиите да я тестват все още. При новите модели не би трябвало да има разлика
Публикувано Септември 24, 20196 гд Прегледай изискванията за банкиране. На пощенска от около половин месец въведоха верификация с тоукън за плащанията. Може и цкб да са въвели нови изисквания за преводите.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Някой ползва ли приложението на ЦКБ? От близо месец не мога да си прехвърлям пари между сметките. Дали е от 13 или се е сбъгясало? И аз съм на ЦКБ, и от как качих на 13, не работи, нито прехвърля, нито битовите мога да платя. Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Приложенията на ЦКБ и Тексим банк не различават някои нови символи, предполагам, че е от промяната в шрифта на 13-ката. Само ъпдейт на приложенията ще оправи работата.
Публикувано Септември 24, 20196 гд Пак да попитам, само при мен ли няма кръгчето дето върти като зарежда горе при иконката на нета?
Публикувано Септември 24, 20196 гд 3.25GB е ъпдейта от 13.1 бета към 13.1 официална. Трябва да махнете профила.
Публикувано Септември 24, 20196 гд Няма накъде по да изчезва. Приложението не се поддържа за БГ регион. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд Сменяш региона на UK примерно и пак ще го имаш. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 24, 20196 гд преди 24 минути, gogi6 написа: Папки от iCloud не успявам да споделя. Нали можеше уж? Мисля, че можеш...: FullSizeRender.mov
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.