Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Какво значи да маркираш снимки в съобщение за да ги изтриеш, че не мога да си го представя?

• Отговори 1.2k
  • Прегледа 185.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Колега, с най-добри чувства към малцинствата, но си разкарайте подписа от тап-а-ток в този му вид. Подписът излиза като част от мнението, а писането на различен от български език се санкционира. Не по

• Само аз ли не гледам проценти, здраве на батерията и тн? Зареждам го всяка сутрин и ми е все тая дали вечерта, ще е на 25% или 55% така или иначе пак го слагам да се зарежда.

• DreamcatcheR
    DreamcatcheR

Не знам дали сте забелязали, но вече има опция за избор на език на всяко приложение, а не както беше досега генерално. Sent from my iPad using Tapatalk

Добавени снимки

Публикувано

Натиска се и се задържа върху снимката. Излиза меню copy и more. Избираш more и отляво излиза да маркираш и после долу в дясно кошчето.

Мисля , че до 4-5 броя става. Повече мисля,че не можеш да избереш

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Така става, но той има друго предвид. Да влезе в info, media и там показва всичко изпратено до абоната. Иначе трябва да скролва целия чат.

Публикувано

Може от settings-general-iphone storage-messages-review large attachments
Но е само за тези които се намират на устройството, не ги трие от облака.

Публикувано

Пробвай settings-веднага влизаш във Apple ID там където ти пише името- iCloud( пета позиция)-manage storage-Messages-Top coversations. Влизаш в съобщенията, в които искаш и триеш. Току-що пробвах и става. Разбира се ,няма как да не се мине без скролване и маркиране. Със сигурност обаче ги трие и от облака и намалява заетата памет.
Аз също имам проблем с много и големи медийни файлове пратени по iMassage и ги махам така.

П.с Общо взето не става триенето на всички наведнъж ,без да се маркират , но може пък на някой друг, да е полезно

Публикувано

Това е друго. Трие целите съобщения с даден човек, а не отделни снимки и файлове.

Публикувано

Одеве правих Live фото и след това като цъкнах на него не ми даваше да го прегледам, а ми показваше удивителен знак. Трябваше да затворя камерата и да мина през галерията, че да прегледам Live.

Txx6J7n.png

И нещо друго. Мисля че optimised battery charging започна да сработва последните 2-3 дни, защото сутрин като взема телефона и много бързо пада батерията до 80% и вечер преди лягане ми е на 15--20%. Малко странно щото преди беше на около 40 преди да си легна. Даже се зачудих какво става с тая батерия, че взе да се точи толко бързо :D Ще спра optimised battery charging да пробвам как ще е.

И още нещо. Часовника ми цял ден се разкача с телефона. До сега не беше се случвало.

Редактирано от penmark

Публикувано

Забелязах нещо странно и адски дрзнещо.
Когато скролвам контактите ми и задържа върху някой, ми излиза попъпа с опциите да се обадя, да пратя съобщение, видео разговор и т.н.
По някаква причина, всичките ми контакти по подразбиране са на Whatsup.
Адски дразнещо и изискващо допълнителни действия е, всеки път да сменям на нормално обаждане.
Кога и как се е променило това и има ли как глобално да си върна да ми е нормален телефонен разговор, смс, FaceTime , а не Whatsup?
Опитах да изтрия Whatsup, обаче тогава смени да е по подразбиране на Viber... [emoji35]

Публикувано

@penmark, да не би снимките да са ти в облака, а не на телефона и във този момент да си имал проблеми с интернета?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не би трябвало. Веднага след като снимам снимката и се опитам да я прегледам. Все едно не я записало още.

Публикувано
Забелязах нещо странно и адски дрзнещо.

Когато скролвам контактитв ми и задържа върху някой, ми излиза попъпа с опциите да се обадя, да пратя съобщение, видео разговор и т.н.

По някаква причина, всичките ми контакти по подразбиране са на Whatsup.

Адски дразнещо и изискващо допълнителни действия е, всеки път да сменям на нормално обаждане.

Кога и как се е променило това и има ли как глобално да си върна да ми е нормален телефонен разговор, смс, FaceTime , а не Whatsup?

Опитах да изтрия Whatsup, обаче тогава смени да е по подразбиране на Viber... [emoji35]

И при мен се получи същото. Всички опции са за вайбър.

PS: Решението е да спреш синхронизацията на вайбър и уотсап от icloud. Рестартираш и се оправя.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Йейй 13.1.3 излезе. Пише, че фиксва дискънектването на блутут устройствата :)

Редактирано от penmark

Публикувано

Ха дано [emoji28]

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано
Пробвай settings-веднага влизаш във Apple ID там където ти пише името- iCloud( пета позиция)-manage storage-Messages-Top coversations. Влизаш в съобщенията, в които искаш и триеш. Току-що пробвах и става. Разбира се ,няма как да не се мине без скролване и маркиране. Със сигурност обаче ги трие и от облака и намалява заетата памет.

Аз също имам проблем с много и големи медийни файлове пратени по iMassage и ги махам така.

П.с Общо взето не става триенето на всички наведнъж ,без да се маркират , но може пък на някой друг, да е полезно

Не става в Info, media etc, трие се снимка по снимка от разговора с абоната! Е**х ти нововъведения, просто нямам думи, ще ги трия само през Mac-а.....

Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk

Публикувано

Защо когато имам ъпдейт на някоя програма в AppStore на иконата на телефона нямам уведомителен бадж? Може ли да е нещо сбъгано в iOS 13? При вас работи ли?
Ето и настройките ми в seatings, notification;
177677065d976ff90829beaa91801cdb.jpg

Публикувано

Пак при теб нещо се е омазало,моите настройки са същите,но баджа стои.
e45baaebf23cddcc1c97668d02962f57.jpg

Публикувано

Да , прав си и да кажа , че има направен рестор при качване на 13.1, нямам идея защо не ме уведомява? В стора са следните настройки:

da2ffe188398b791f88852e0cdd39007.jpg

Публикувано
  • Автор

На телефона нямам бадж за ъпдейт, на айпада да. И след рестор не се промени.

Публикувано

Пробвай да направиш ICloud backup.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Публикувано

Просто си бъгва и не е от сега, поне при мен, никога нямам нето на магазина, нето за системни ъпдейти, а всичко е включено.

Публикувано

И при мен няма бадж, на 8-цата си има...

Публикувано

Да доуточним, тази настройка така ли е?

239910f88737dffb368a63f60bd6b833.jpg

Публикувано

Моята е на второто.

Между другото с последния ъпдейт часовникът ми непрекъснато се разкачва (гармин е), а уж беше точно за блутуута.

Публикувано

Фикснаха бъговете за ейпълският часовник, но явно са развалили и друго, в стила им е!

Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk

Публикувано

Да, жалко няма и седмица от както го имам, не че може да се сравнява с епълския, поне за мен, но това разкачване е хипер дразнещо, а като добавя и гразното им приложение, май малката ще си има нов часовник...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.