Публикувано Юни 27, 20196 гд Опитах се да си я изключа днес и виждам, че вече неможеш да си я изключваш. Чудя се примерно ако пътуваш, губиш си телефона някъде и неможеш от нечий друг да се логнеш, за да го локализираш. Трябва да се прибера до където съм отседнал, ако изобщо си нося друго оторизирано устройство... а върви го търси тогава. Или примерно пак си без устройство или си го губиш и ти трябва да провериш нечий телефон или нещо друго в iCloud-a си - пак неможеш да се впишеш от друг телефон/браузър... Така ли е или пропускам нещо, защото не ми се вижда логично?
Публикувано Октомври 18, 20196 гд Същото нещо си мисля, аз все още не съм го активирал, но от iOS 13 има неща, които не работят без него, като keychain примерно. Прочетох всичко тук/Apple/, хубавото е че може да се добавят повече от един телефонен номер.
Публикувано Октомври 18, 20196 гд Искате да кажете, че Find My IPhone не работи без 2FA?Edig: Опитах с друг браузър от телефона с включен VPN и не искаше потвърждение.
Публикувано Октомври 24, 20196 гд FindMyPhone работи без него по логични причини. Говорил съм със съпорт на Apple, когато исках да го изключа и ми казаха, че е невъзможно. Ако си го активирал преди някаква си дата, която беше твърде скорошна - го имаш завинаги и никога не може да бъде изключено повече.
Публикувано Октомври 25, 20196 гд Да забелязах, че на iCloud.com може без въвеждане на TFA влезнеш в find my phone. А каква е била причината да искаш да изключиш TFA?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате