Публикувано Април 12, 201016 гд Espgaluda II Производител: Cave Co., Ltd. Дата на издаване: 10.04.2010 Размер: 42.1 мб App Store: Купи Версия: 1.0.0 Изисквания: iPhone/iPod Touch/iPad OS 3.0 Един от най-големите хардкор shmup-ове вече и за iPhone!
Публикувано Април 14, 201015 гд Според изискванията тази игра би трябвало да ми тръгне ?!? НО iTunes ми казва, че не е съвместима с моя iPhone . Някакво предложение какво бих могъл да направя ?
Публикувано Април 14, 201015 гд Ех, всеки път ли трябва да обяснявам...дай още инфо - джейл? С кой туул? Имаш ли appsync?
Публикувано Април 14, 201015 гд Автор Important Notice: Please be aware that this application will only run on iPhone 3GS.Usability of the application may vary depending on the model of iPhone/iPod, so please try before you buy and download our free LITE (DEMO) version to verify that the application will work on your phone. REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS and iPad. Requires iPhone OS 3.0 or later. Разбирайте го както искате.
Публикувано Юни 17, 201015 гд ..... не ми тръгна Редактирано Юни 18, 201015 гд от pe6o666 Изразявай се по-нормално!
Публикувано Януари 8, 201115 гд Espgaluda II 1.0.6 What's New in Version 1.0.6・Application made compatible with Game Center. ・CAVE World News added. ・Other minor bug fixes. Mushihimesama BUG PANIC is now available at the App Store!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.