Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Flight Control

Featured Replies

Публикувано

Някой играе ли я тази малка, но забавна (според мен) игра?

Във Flight Control играете ролята на диспечер на полетите и целта ви е да насочвате самолетите и хеликоптерите към правилната писта за кацане, като същевременно да следите да не се блъснат помежду си.

На разположение имате две писти (червена и жълта) и хеликоптерна площадка (синя). При появата си самолетите биват червени или жълти, което указва на коя писта трябва да кацнат (хеликоптерите кацат само на площадката).

iykbhf.jpg

Начина на управление на самолетите и хеликоптерите е елементарен. Просто натискате върху самолета или хеликоптера и преплъзвате с пръста си, за да очертаете курса по която да лети. Първоначално курса е с прекъсната линия, но след вдигане на пръста си курса бива зададен и самолета започва да го следва. Ако искате да промените вече зададен курс процедурата е същата. Ако не знаете какъв курс да зададете, то задайте на самолета да лети в кръг или друг обиколен маршрут. Не забравяйте, че след като самолета стигне крайната точка на зададения му курс и не се е приземил ще започне да лети в права линия!

11go7zb.jpg

Звучи лесно нали? Наистина е така.... докато не започнат да пристигат по няколко самолета по едно и също време. В течение на играта започват да идват все повече и повече самолети наведнъж (някои от тях се движат по-бързо от други) и шанса да се блъснат се увеличава значително. Играта ви уведомява когато летателните машини са близо една до друга и е възможен сблъсък. Също така ви уведомява за идващи самолети или хеликоптери (такива които все още не са се появили на игралното поле)

5039n5.jpg

Ето и линкове за тези от вас които желаят да опитат една от професиите с най-голямо напрежение:

Flight Control (v.1.2)

Свали

Свали

Както казах още в началото за мен играта е доста забавна и в момента това е играта която играя вместо да уча за изпити. :shhh:

Дълго време не можех да приземя 100 самолета, но ето, че вчера и това се случи Това е и най-добрия ми резултат досега.

ja9and.jpg

П.П. Съжалявам за дългото обяснение на една не толкова популярна, известа и дълго чакана игра, но аз лично я предпочитам пред Assassin-a и WOW-a

Latest version: 1.6

Свали

Редактирано от mupo

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 56
  • Прегледа 9.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано
  • Автор

Никой ли не играе тази игра? :)

В предходната версия (v.1.1) бе добавена опция за Online резулати, а в новата версия (v.1.2) има още нововъведения.

Добавена е опция за забързване на движенията на летателните апарати.

Опцията е полезна в началото на играта, когато няма много самолети и хеликоптери или когато имате само бавно движещи се самолети и/или хеликоптери. За да я активирате трябва да натисните на >> долу вляво на игралното поле. За да я спрете я натискате повторно.

Друго нововъведение е добавените 2 летища.

Едното е на екзотично място (вероятно Хаваи), а другото е на самолетоносач.

inammv.png169rexf.png

За такава опция се говореше още от самото излизане на играта и ето, че разработчиците са се вслушали в думите и исканията на "диспечерите" :)

Публикувано

Не е трудно, на повечето самолети им задаваш полет по кръга...

Публикувано

И аз я играя тази игричка понякога :)

Много е зарибяваща....до сега съм приземил максимално 44 самолета...

още много имам докато те стигна хаха :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Баси яката игричка :)

Отдавна я бях свалил, но чак сега си я качих иии супер много се зарибих :mrgreen:

На пръв поглед играта е доста лесна, но не е така!

Статистиката ми до момента:

img0002b.png

nickname-a в играта ми е Beattie

Публикувано

Найстина много зарибявка :)

img0022.png

Публикувано

супер зарибителна .... най-много 50 приземявам .... винаги когато се сблъскам се ядосвам :)

Публикувано

МИ и аз я играя ама от време на време и по-хубаво да не си казвам резултата :redface:

Публикувано

Игричката е много яка! Най-добрият ми резултат до момента е 122 самолета на основното летище, 120 на Хавай и 74 на самолетоносача.

Публикувано
  • Автор

Все пак след 2 месеца взе да ви харесва :)

Преди рестора забравих да си запазя резултатите и сега се пуснах по веднъж на всяко летище и резултатите ми са:

75

128

10

Публикувано

моя най-добър резултат на първата писта е 355

Публикувано

stayko,ти да не си авио диспечер нещо :mrgreen:

Аз на 44 самолетчета изгърмявам :mrgreen:

Публикувано

Бахти про-тата дето сте всичнки , не ви е срам :eek:

Публикувано

Нещо скрийн с 355?

Публикувано

Ново рекордче...

img0024.png

Публикувано

Xах ... на баща ми който е ръководител на полети дали ще му хареса :Wink::biggrin:

Публикувано

Със сигурност :idea: Но само да не е като мен,от 5 самолета,3 разбих бъзвъзвратно,1 презимих на корем.А последния.Нямах нерви да гледам как се дават пасажерите :biggrin::Wink: :mrgreen:

Публикувано

Ето го и моя рекорд :biggrin:

1embl1.png

Публикувано

нямам screen shot, защото беше преди да инсталирам 3.0

не ви лъжа ... няма смисъл

Ще се напъна тия дни пак да изкарам толкова и ще направя scrren shot:-)

Успях да направя толкова като се усетих за един cheating. Може да се презимяват 2 самолета един срещу друг ако примерно единия идва от ляво срещу пистата, а другия идва от дясно и го завиеш наобратно точно преди края на пистата. Този който идва от ляво каца (изчезва) преди да е достигнал до там където ще се обърне и кацне другия. Не знам колко добре го обясних ..

Публикувано
Ето го и моя рекорд :)

1embl1.png

брато ти си се счупил да я играеш тая игрица :eek:

Публикувано

Ами просто ми пасна доста докато чакам някой с нея да си се забавлявам :)

Публикувано

И мен зарибихте :)

Публикувано

Влади, ти що се занимаваш с игрички, като имаш много по-важната задача да направиш клавиатура? :)

Публикувано
  • Автор

:woo:

2rwurcy.png

Публикувано

...а аз се гордея с мойте 75 самолета :)) Толкова ме кефи тая игра, че я издтрих щото много време ми загуби :)) лятото пак ще я кача...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.