Публикувано Април 13, 201015 гд Category: Productivity Apr 13, 2010 Version: 5.0 1.0 MB Seller: Opera Software ASA Също така може да си я изтеглите безплатно от iTunes. Редактирано Април 13, 201015 гд от GPower
Публикувано Април 13, 201015 гд При мен всички менюта са на китайски и тук таме има нещо на БГ Редактирано Април 13, 201015 гд от Nistel добавяне на линк
Публикувано Април 13, 201015 гд Nistel аз го инсталирах и няма проблем с езика, излиза ми на Английски ето снимка и линк на това което инсталирах
Публикувано Април 13, 201015 гд И при мен е на ENG. Сустемният ми на телефона също. Да не би от там да е проблема.
Публикувано Април 13, 201015 гд Да точно проблема е там,защото Опера няма опция за смяна на езика а той се сменя като смените езика на телефона / айпод-а. Ето аз го направих и на Руски...
Публикувано Април 13, 201015 гд Е ще ме извиняват ама по-скоро ще науча китайски отколкото да спра да ползвам iPhonetic
Публикувано Април 13, 201015 гд Трябва явно цялото меню да стане на английски за да тръгне нормално Операта. Иначе далеч не е перфектна тази версия - дано ъпдейтите ги удобряват доста по-бързо
Публикувано Април 13, 201015 гд При мен си е на английски(не че е проблем). Не ползвам iPhonetic. Много добър браузър. Има малко недостатъци, но мисл, че с ъпдейти ще ги оправят!
Публикувано Април 13, 201015 гд Хм, май ще си остана на Safari. Няма я тази бързина, която показаха. Цъкнеш ли да сваляш нещо те препраща към Safari. И при филмите е така, трейлъра кърти, филма боза. А това с езика на менюто е добре замислено, просто България не е на дневен ред.
Публикувано Април 13, 201015 гд Не само. Не е оптимизирана за повечето сайтове, за форума например също. Докато не сложат опция за езика оставам на Сафари... Дръпнете я от "Сторе-то". При мен си е на български. И от сторето и от морето, все си е на арабски. п.п. При мен в момента Опера, въобще не иска да зацепи?! Редактирано Април 13, 201015 гд от The Shaman
Публикувано Април 13, 201015 гд Аз си я дръпнах от AppStore и ми е на Английски. Забелязах, че когато съм през опера, IP-то ми е 94.246.127.91, което страшно ме дразни
Публикувано Април 13, 201015 гд Аз си я дръпнах от AppStore и ми е на Английски. Забелязах, че когато съм през опера, IP-то ми е 94.246.127.91, което страшно ме дразни johnny, това е защото целият трафик минава през сървър на опера, където се компресира.
Публикувано Април 13, 201015 гд Хм, май ще си остана на Safari. Няма я тази бързина, която показаха. Цъкнеш ли да сваляш нещо те препраща към Safari. И при филмите е така, трейлъра кърти, филма боза. А това с езика на менюто е добре замислено, просто България не е на дневен ред. Подкрепям!
Публикувано Април 13, 201015 гд Браузъра е много зле. Една замунда не може да отвори. Току що тествах.
Публикувано Април 13, 201015 гд И ArenaBG няма да можеш, защото IP-то през което минаваш е извън България. Така дори и да си през VPN пак ще ти показва едно и също IP.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.