Публикувано Април 23, 201015 гд Много грозен браузер,всичко излиза на арабски!!!!!! Щом до сега не си разбрал, вземи да учиш арабски.
Публикувано Април 28, 201015 гд Само аз ли имам проблем с Mini-то?Като го стартирам само зарежда.Нито рестарт, нито респринг помага.Свалих го от AppStore, но пак е по същия начин.Четох коментарите за приложението в AppStore и мисля, че само 1 потребител има този проблем, но никой не е дал решение на проблема...
Публикувано Април 28, 201015 гд Майна дръпни го от линка в началото! :mrgreen: Ми и от там пак не става... Сигурно кам 3-4 пъти съм пробвал. [МаЙна ]
Публикувано Април 28, 201015 гд Може и така да е.Аз ще се опитвам по някакъв начин да го подкарам... Дано успея, а с тебе трябва да се разберем да се "видим" в skype-a, че те забравих... П.П. Извинявам се за оф топика Редактирано Април 28, 201015 гд от Jorky_pld
Публикувано Април 28, 201015 гд След две седмици ползване превес взима досадата от бъга в преоразмеряването на страницата при смяна от портрет в пейзаж и обратно, когато 1/3 от нея остава незапълнена със съдържание. Това е само в настолен изглед, в "мобилен изглед" всичко изглежда наред. Така също много сайтове, включително и bgiphone.com излизат "на салата", менютата са ми събрани на куп . Получава се така, че за удобство ползвам... три браузъра: Сафари за сигурна и почти универсална навигация, Опера Мини при слабо покритие и за бърз достъп и чат - пат, UC Browser, който е също така бърз и малко бъгав при рисайза, но засега е много по - добре от минито на Опера. В следващата версия екипът на Опера го чака да изчисти много неравности, да му пожелаем успешна работа.
Публикувано Април 29, 201015 гд Излезе ъпдейт. Първото което се забелязва е, че са оправили проблема с езика! С това ме спечелиха поне да го разуча. Мазалото с оптимизацията на сайтовете си е все още налично! What's New In This Version: ► Fix for "stuck at first start-up" and issues caused by certain network conditions ► Добавен унгарски език ► Начален език вече английски а не арабски ► Малки подобрения на бъгове и подобрена ефективност Редактирано Април 29, 201015 гд от The Shaman
Публикувано Април 29, 201015 гд Сега вече изобщо не мога да вляза във форума и това след като я преинсталирах даже няколко пъти. Или се прекратява неочаквано приложението, или просто не ми приема име на потребител. Да не говорим, че ако почна от името и няма начин да премина на паролата, защото с пипването на каквото и да било по екрана направо започва да зарежда. А пък като изскочи съобщението "Този форум е iPhone - native..." и избера "Cancel" по никакъв начин не ще да зареди даже и след няколко опита. Или дава грешка, или напуска програмата.
Публикувано Април 30, 201015 гд Аз пък успях . Първо минах на Mobile view и там дадох да ми запомни паролата след което върнах Normal view. Вярно че в началото докато експериментирах ми даде няколко пъти грешка. Според мен обаче този браузър не е удобен за форума.
Публикувано Май 1, 201015 гд Opera Mini Web browser 5.0.1 НовоКоригирани грешки във "stuck at first start-up" добавен унгарски език Езика при статриране което беше на Арабски, вече е коригирано и е на Англиски Поправени различни малки бъгове Редактирано Май 1, 201015 гд от john_digweed
Публикувано Май 13, 201015 гд Opera Mini Web browser 5.0.2 ► Fixed problem with submitting non-ASCII characters in web forms
Публикувано Май 13, 201015 гд Ахахахахаха, добър въпрос Честно казано, очаквах доста повече от този ъпдейт. Оставам си на Сафари все още.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.