Публикувано Април 26, 201015 гд плугините са стандартните: celendar,lock weather,mail,notifications,phone,sms
Публикувано Април 26, 201015 гд Автор Инсталираните при мен са: 2Do, WeatherIcon, RSS Feeds, Push Notifications, Notifications, Twitter, Clock, Calendar, Mail, Phone, SMS Сега това е вече гадаене от моя страна - може да пробваш да качиш точно тези. Нямам идея дали ще помогне. Понеже не ми отговори на въпроса по-горе - променял ли си някой от файловете? Да не би там да се е объркало нещо ?
Публикувано Април 26, 201015 гд С каква версия си? Кракната или не. Аз съм си я купил и нямам проблем със слагането на скина.
Публикувано Април 27, 201015 гд Не съм променял файлове. lockinfo-то ми е от sinful iphone кракната. Изтрих lockinfo и пак го инсталирах , отново не става. Ще пробвам да инсталирам от BeYouriphone ,но сега ми дава грешка репото.
Публикувано Май 5, 201015 гд Автор Новата версия 1.1 е готова и качена на сайта Допълнителна информация там и в първия пост на тази тема.
Публикувано Май 7, 201015 гд След като сложих v1.1 ми се появи следния проблем: Също така градът,който съм избрал в Weather.app е Варна,а на темата ми показва София. Редактирано Май 8, 201015 гд от Grievous
Публикувано Май 7, 201015 гд Относно шота който си дал просто ти липсва иконка в темата, а за града иди на config.js в темата и го отвори с текстови редактор и промени реда! пример: var locale = Varna, Bulgaria П.П. - voltage Моля те да даваш линк за сваляне директно тук, а не да препращаш към други сайтове! И информирай ни за тези като (от къде взима прогнозата за времето) кое трябва да се редактира и т.н.! Надявам се ще си вземеш поука за напред!?
Публикувано Май 7, 201015 гд Защо с новата версия на мястото на RSS инфото ми показва това което би трябвало да е в Twitter, а със старата версия в RSS нямах проблеми. Бях си качил новини, спорт и ми ги показваше нормално. Мисля, че старата версия работи по- добре от новата. Редактирано Май 7, 201015 гд от turganay
Публикувано Май 8, 201015 гд Because в новата са направени някои промени на бързо и въобще не е догледана.
Публикувано Май 8, 201015 гд Автор Благодаря за коментарите! Виждам, че определено трябваше да напиша повече за промените - ще го имам в предвид занапред. За да уточня разните недоразумения - оригиналната версия ползваше RSS и WeatherIcon плъгините и взимаше данните си съответно от RSS настройките на плъгина в Settings и Weather.app-a. Много хора обаче се оплакаха, че имат проблеми с настройването на времето а и доста от тях търсеха "познатия" начин на конфигуриране на времето в config.js. Затова добавих възможността човек да може да си избира между това да ползва плъгина или да си го настройва сам в config.js. Честно казано смятах, че човек отвори ли файла ще може да се ориентира, но уви.. За това дали е недогледана - това е нефинална версия (пише го в началото) - сам човек не може да изтества всичко. Шансовете да отрия грешка сам или един от няколко стотинте юзъра които я ползват не се равни. Иначе определено едно нещо беше огромна грешка - промяната на default настройките - затова и се получи по-горе така, че изведнъж нещо не сработило както трябва. Благодаря на GPower за коментарите! П.С. сложих директен линк. Идеята ми беше на сайта да стои информацията за темата и затова бепе линкнат той.
Публикувано Май 8, 201015 гд Всички линкове за сваляне така или иначе ни препращат към друг сайт. Слагаш където си искаш, стига да не е форум.
Публикувано Май 8, 201015 гд С кракнато Lockinfo съм и като му задам град винаги излиза " ? " помогнете...
Публикувано Май 9, 201015 гд Автор С кракнато Lockinfo съм и като му задам град винаги излиза " ? "помогнете... Можеш ли да покажеш скрийншот? Това с питанката вместо името на града въобще не го виждам как става.. П.С. Града не го пишеш на български нали?
Публикувано Май 9, 201015 гд neol23, ти опита ли точно с тази версия на локинфо??? Точно с BUX не става на тази. GPower е писал по-горе.
Публикувано Май 9, 201015 гд А'ве мой ти в час ли си ? Тази тема въобще слагал ли си я та се изказваш така неподготвен? П.П. Да с нея съм! Не я ползвам в момента Първоо с нея ли си или не си? Да ти кажа и аз имах този проблем - когато се пише града 'Sofia, Bulgaria' става така, след като го вкарате като код - за Софиа май беше 'BUX005' - вижте за по-сигурно сайта на yahoo! проблема се оправя! И второ темата като я сложиш тя автоматично е настроена на София! Ти к'ви кодове сменяш к'ви филми си вкарваш не те знам. Редактирано Май 9, 201015 гд от GPower
Публикувано Май 10, 201015 гд Направих го най-после Грешката е била в мен на var weatherSource = бях написал кода за града от Yahoo ама кой да прочете че не работи в момента...
Публикувано Май 10, 201015 гд Автор Радвам се, че е сработило при теб Днес пуснах и малък ъпдейт - версия 1.1.1. Ето извадка с промените: Версия 1.1.1 * Добавена е опцията да се центрират елементите в менюто * Опция за ръчно презареждане на времето ако не се ползва WeatherIcon (натиснете седмичното време за да се презареди) * Оправен е бъг с нескриването на нотификации след като са изчистени * Добавени са липсващите картинки за времето * Няколко по-дребни бъга са отстранени Обнових и линка в първия пост. Редактирано Май 11, 201015 гд от voltage
Публикувано Май 21, 201015 гд Автор Събирам идеи за допълнения в новата версия! Ако някой се сеща нещо, което би било полезно моля да сподели Вижте новото демонстрационно видео! Може да сте пропуснали някои функции: http://theme.eskapism.com/#demo
Публикувано Август 27, 201015 гд При мен става следното - слагам си темата, зарежда се всичко, но когато натискам върху плугините те не реагират - все едно не съм натиснал. Махам темата и lockinfo-то си работи на 6. Това става и с другите теми, които съм слагал ... някой има ли идея ? Пробвах с преинсталация на lockinfo и на темата няколко пъти - не ще
Публикувано Ноември 25, 201015 гд При мен всичко работи без проблем. Часовника го оправям от weather на телефона, добавям града, който желая първи и после останалите. Много съм доволен
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Темата е много хубава, но има ли начин да се премахне прогнозата за времето от нея? Никъде в настройките не видях такава опция.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.