Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Lockinfo Theme] eskapism

Featured Replies

Публикувано

В Settings, Lockinfo, спри плъгина.

• Отговори 64
  • Прегледа 12.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Здравейте, Версия 1.1.1 (бета) е готова Оттук може да я изтеглите с удоволствие ползвам Lockinfo и понеже имах известни забележки към съществуващите теми реших да си изработя една. За основа взех

• Относно шота който си дал просто ти липсва иконка в темата, а за града иди на config.js в темата и го отвори с текстови редактор и промени реда! пример: var locale = Varna, Bulgaria П.П. - volt

• Всички линкове за сваляне така или иначе ни препращат към друг сайт. Слагаш където си искаш, стига да не е форум.

Публикувано

В Settings, Lockinfo, спри плъгина.

явно трябва за целта първо да съм го инсталирал...:)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Аз съм поредния с проблем в настройката на времето. Когато отворя въпросния файл с IFIle и въведа град Варна в случая ми дава при потвърждението : ERROR Operation could not be completed (cocoa error 513). Другите начини за смяна описани в темата не ми подсказаха какво точно да направя. Идеи приемам всякакви или редактирания файл с дестинация Варна! Благодаря!

Публикувано

Не позна :biggrin: от xSellize ,щом е от значение и не разбрах кое и как да едитна

Публикувано

Явно ми липсват известни познания по темата ,но въпросния XYI e сорс в Сидия ,или друг източник от , който да изтегля IFile.Абсолютно нищо не отсях, явно ще ми е нужно да ми се обясни като на новобранец!? Благодаря!

Публикувано

ХУЙ е и двете, да!

Публикувано

Ето на това му казвам градивна помощ! Специални благодарности за репото и точната инструкция ! Вече всичко е ОК и с радост ще си ползвам мобилния нет! :yahoo:

Публикувано

Някой може ли да ми каже как да направя на календара първия ден да е Понеделник ?

Публикувано

Region Format ми е Bulgaria. Явно е от нещо друго. И не всеки път ми зарежда времето, т.е. Иконата за времето. И още нещо, някой ако знае кода за времето на Варна в yahoo ?

П.п. Иконата Weather.app не трябва да е hide от sbsettings. Когато я показах и се оправи въпросителния за времето.

Редактирано от mitkoiphone

Публикувано

Времето вече ми показва Варна, кофато weather.app не ми е скрито. И кой точно файл да ти пратя и къде ?

Публикувано

Ако мога да се обърна към автора на темата, дали само аз не мога да си ъпдейтвам времето ръчно ?

Уф, явно няма да мога да се оправя с тази тема. Нито времето ми се ъпдетва когато искам, нито мога да си пусна rss новини ... всичко върви кофти. Ще ръчкам още малко, да видим до кога ще изтрая :)

EDIT: След опит и неуспех и опит и неуспех, всичко което искам вече постигнах. Работата е там че го ползвам на 2G и тази тема и lockinfo ми ядат рамта както аз банския старец. Ако можех някак да го вградя, да не ми дърпа толкова рам щеше да е добре :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

всичко е перфектно, просто не ми излиза времето за цялата седмица, а само в момента, ето ScreenShot :

2473ce682f92feb8.PNG

Публикувано

В шотовете не виждам такава опция?! Да нямаш предвит календара?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мога ли по някакъв начин да заменя това "todo" с "Notifications-facebook" примерно?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.