Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Watch S5

Featured Replies

Публикувано

Ако си в Гърция ням ли да се появи?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Отговори 155
  • Прегледа 40.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Доживях да се похваля.

• Здравейте! От много време не съм се подвизавала във форума. Но защото и аз се сдобих с Apple Watch, и по повод въпросното ползване на ЕКГ в България, попаднах на една статия на RedmondPie за активиран

• Извинявам се, ама май наистина не четете? Всичко си го има описано в статията. Файла можете директно от нея да си изтеглите като цъкнете на PLIST Всъщност можете всичко да си изтеглите от статията, но

Добавени снимки

Публикувано

Идея си нямам. Но на стария го виждах и тук, просто при опит за активиране казваше, че тук не се поддържа...а сега тотално липсва.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Познат си купи ser.4 преди месец от Айстайл и при него опцията ЕКГ липсва.

Публикувано

Ако се смени региона не се ли появява? Както News при iPhone.

Публикувано

Ще пробвам . Аз пътувам за Испания следващата седмица ако мога там да го активирам ще е супер...

Публикувано

Моя регион си седи на Гърция от стария часовник. Но няма.

Публикувано

Нали и по gps засича

Публикувано

Имам предвид да смениш регионалните настройки на часовника и евентуално на телефона, за да се покаже апп-а. За активацията е ясно, че трябва да си в страна, която поддържа услугата.

Публикувано

Да, часовника в с mirror iPhone region, телефона е сернат Гърция...
По абсолютно същия начин 4-ката имаше апа.

Публикувано

От както влизат официално в България часовниците за тук май нямат ЕКГ. Тези които се продаваха преди неофициално - имат. Моя е купен преди 3 месеца и има ЕКГ.

Публикувано
  • Автор

Много ме дразнят с това ЕКГ. Уж го пуснаха за цялата Европейска икономическа зона, а при нас хОй. Писах им feedback преди месеци, но изобщо не го отразиха. 

Публикувано

Предполагам, че проблемът е в нашите институции и бюрократщини.

Публикувано

Не виждам връзката/логиката между нашите институции и свинщините на епъл. Но пък като искате с ЕКГ си го купувате от неофициален вносител. Избор винаги има.

Публикувано

Добре де, смяташ ли че Епъл специално да те прецакат го изключват в България? В смисъл имат го имплементирано, хардуерът е там, ама само и само да унижат българите, спират приложението?

Или алтернативно, това е функционалност с медицинска насоченост и съответно има нужда от одобрение от МЗ или някоя асоциирана институция?

Публикувано
преди 7 часа, hgeorgiev написа:

От както влизат официално в България часовниците за тук май нямат ЕКГ. Тези които се продаваха преди неофициално - имат. Моя е купен преди 3 месеца и има ЕКГ.

И моят е купен преди три месеца от Щатите, но не мога да активирам ЕКГ, въпреки, че я имам опцията в менюто на часовника.Както се каза по- назад, проблема вероятно отлежава, на бюрото, на някой БГ чиновник.

Публикувано

Завиждам, за положителната ти нагласа, към родната бюрокрация. За България, разбира се, въобще не е важно дали има или няма ЕКГ в iWatch, но поради някаква причина, аз бих се възползвал от нея. Освен това и без телефони можем да караме, но не искаме!?

Публикувано

Нали точно бюрократи издават съответните одобрения и разрешителни.Apple си спазват регулаторните разпоредби и вероятно чакат такова.Как в повечето Европейски държави направиха каквото трябва, а тук все още не.

Публикувано

Нещо не съм впечатлен от батерията на 5....

Снощи към 18 ч приключи и след като се прибрах я вклччих да се зарежда. В 22ч лягайки си беше на 100% сложих часовника на ръката си и заспах сега ставам и енна 92% което значи,че посмъртно не може да ме изкара до довечера. Още повече след тренировка ще е сигурно на 0% .... Не знам как е при други колеги , при 4 например?

Always on съм го спрял още като сетвах часовника.

Публикувано

Ами 4 ме изкарва два дни....понякога. Траква 40 Мин всяка сутрин. Но без да е на ръката ми вечер. Не знам това до колко има значение.

Публикувано

Все още се надявам да св подобри малко батерията на моя, но и аз до тук мога да споделя, че 5-цата изкарва осезаемо по-малко :(
Ако с 4-та можех в някои от дните да го слагам вечер на зарядното на 50-ина %, то новия е около 20 и надолу.

Публикувано

Ще видя какво мога да изключа от това което не ползвам за да може да кара повече.
Сега си приключих тренировката 2 часа и е на 77% вече. Дано да изкара до довечера. А мери ли съня , че нещо не ми излизат данни а ми беше на ръката цялата нощ?

Публикувано

Сън мери само с 3rd party apps.
Аз и на стария и на този нищо не съм спирал.
Не съм фен на това да имаш техника с Х на брой функции и екстри и да ги спираш заради една батерия...то иначе по-добре един кварцов QnQ от пазара - батерия бетон...

Публикувано

Имам усещането, че S4, c watchOS 6.0, издържа повече време.Ограничил съм единствено някои нотификации на Aktivity, че досаждат много и съм спрял от Breafhe. Последните 24 ч, без да го свалям, с 30 Мин. силова тренировка,с 1ч крос, като и при двете е с включена Workouts, батерията е на 47%.

Публикувано

Не знам новия часовник как му работи гпс-а. Защото уж 4-ката има гпс, но според мен нещо е фейк работата, защото няма вариант да го пуснеш самостоятелно. (Поне аз не успях) В момента който пусна на часовника се пуска и на телефона. Така, че не съм убеден че има истински. Докато ако 5 има и Ви е пуснат...това може би е причината да харчи повече.

Публикувано
  • Автор

GPS си има. Пробвай да излезеш без телефона и да пуснеш workout. Ще видиш, че като се върнеш ще ти отчете къде си вървял. Според мен просто ползва GPS-а на телефона, когато е в близост, за да пести батерия на часовника. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.