Публикувано Декември 10, 20196 гд Има вече WatchOS 6.1.1 Освен стандартното “The update provides important security updates and is recommended for all users." няма повече информация.
Публикувано Декември 10, 20196 гд преди 5 часа, anrito написа: Хубаво е обаче да има записани някакви данни в Хелт апа Опираме до Филза и правата на файловете...
Публикувано Декември 10, 20196 гд Направих всичко по стъпките но явно на часовник серия 4 закупен от България не може да се подкара ЕКГ- то. Жалко. Възлагах големи надежди да стане. В хелта на телефона се промени и стана както на тези дето им работи функцията, но на часовника няма въобще апа за ЕКГ. Ако някой помогне ще го черпя. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд Някой, който ползва ЕКГ функцията може ли да сподели коректно ли работи, като цяло. Искам да взема на майка ми С5 точно заради ЕКГ и ми е чудно дали си заслужава.
Публикувано Декември 11, 20196 гд Това ЕКГ толкова ли ви е важно?Да, гадно е да си купиш нещо, което има дадена опция и да не ти позволят да я използваш, но не мисля, че е болка за умиране. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд В даден момент може да се окаже животоспасяващо...Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 11, 20196 гд Направих всичко по стъпките но явно на часовник серия 4 закупен от България не може да се подкара ЕКГ- то. Жалко. Възлагах големи надежди да стане. В хелта на телефона се промени и стана както на тези дето им работи функцията, но на часовника няма въобще апа за ЕКГ. Ако някой помогне ще го черпя. Sent from my iPhone using TapatalkНа някой дали се е получило на часовник купен от България по гореописаната процедура. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд Купен е от Айстайл след като официално го пуснаха в България и апа ЕКГ никога не ми се е появявал. В Хелт ми се промениха нещата както е на другите но в часовника няма нищо. На колегата с часовник купен от Германия тръгна но той си го имаше апа. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд Да. И в моя часовник си я имаше апликацията, но когато я отварях ми казваше, че не се поддържа в страната. Направете втори опит. Може първия нещо да се е объркало Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд да и даже го изключихи после сетнах като новSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 11, 20196 гд пробвах и с локация и с американски стор но няма промянаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 12, 20196 гд ECG апа ако го няма на часовника от покупката, няма абсолютно никакъв начин да се подкара. Това може да се случи само след като Apple ни добавят в страните с поддръжка на функцията и след това мине ъпдейт на ОС. Чак тогава ECG ще се появи в часовника и ще може да се активира функцията. PS. Проблема не е в телефона и джейл за него не може да го реши за тези които нямат ЕКГ апп. А тези, които си го имат, могат да го направят по "класическия" начин със смяна на регион и активиране в страна с поддръжка (Гърция или Румъния в нашия случай).
Публикувано Декември 12, 20196 гд oxigen благодаряявно ще чакам епъл да се смилят към насSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 12, 20196 гд В моя случай, не се наложи да сменям региона.Активирах ЕКГ в Гърция.
Публикувано Декември 12, 20196 гд Не знам дали е за тази тема, ако някой търси часовник в Теленор са 10% надоло : https://www.telenor.bg/bg/private/device/view/apple-watch-series-5-44mm
Публикувано Декември 15, 20196 гд Това забелязахте ли го, от последния ъпдейт е: * При някой е на български, при други на английски. ** Зависи каква клавиатура последно си оставил в кореспонденцията с контакта. Редактирано Декември 15, 20196 гд от ML16
Публикувано Декември 15, 20196 гд Аз лично още преди 4-5 г съм си задал бързи отговори на български, така че при мен не излизат тези Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 15, 20196 гд преди 18 часа, ML16 написа: Това да не би да е предпоставка за предстоящо включване на страната в списъка на разрешените за ползване на ЕКГ? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 16, 20196 гд от arm11
Публикувано Декември 15, 20196 гд Не мисля, ЕКГ и одобрението му от здравното министерство няма нищо общо с допълнителните локализации. Редактирано Декември 15, 20196 гд от ML16
Публикувано Януари 7, 20206 гд Здравейте , взех си 5 серия но как да разбера дали е cellular? Имах съвсем раЗлични очаквания за този часовник .. че мога да изляза до магазина без телефона си , но явно не мога . Мъжа ми има часовника на Самсунг и получава всякакви известия когато загуби връзка с часовника например , аз нищо не получавам на този .. даже не ме подсеща че нямам батерия .Директно вибрира и изгасва Аз ли съм толкова тъпа незнам ама нещо не мога да се оправя
Публикувано Януари 8, 20206 гд Автор Cellular модела има червено кръгче на дигиталната коронка. Официално у нас не се предлагат тези модели. Все пак, ако имате такъв модел, за да се възползвате от услугата трябва задължително да сте клиент на А1, защото другите ни клети оператори не поддържат eSIM. Редактирано Януари 8, 20206 гд от kal1ch допълнителна информация
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.