Публикувано Януари 8, 20206 гд преди 56 минути, skpavlov написа: Някой ползва ли есим на часовник с А1 А1 го предлагат само за телефоните в момента часовника не се поддържа В бъдеще А1 планира да въведе еSIM и за смарт часовниците на Apple, Samsung и Huawei... Редактирано Януари 8, 20206 гд от martin77bg
Публикувано Януари 12, 20206 гд Такава коронка ли ? Аз не живея в Бг и не ми е много ясно още как става ..
Публикувано Януари 12, 20206 гд Току що, martin77bg написа: Да с еСИМ е ! Благодаря , ами ще звъня на оператора тогава да видим тук могат ли да ми го свържат
Публикувано Януари 12, 20206 гд Все още никой не може да ти го върже. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Януари 12, 20206 гд Ами за съжаление е така , дори тук в Англия оператора ми не предлага тази услуга ... иначе за Самсунг има но за айфоните не
Публикувано Януари 12, 20206 гд Водафон и ЕЕ, предлагат е-сим на острова. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Януари 12, 20206 гд преди 2 часа, baronbg написа: Водафон и ЕЕ, предлагат е-сим на острова. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Благодаря ви
Публикувано Април 12, 20205 гд Днес съвсем случайно открих, че ЕКГ апа ми се е появил!Не знам дали е станало след последните ъпдейти и дали има значение, че преди с 4-ката бях правил активация в Гърция с тамошен регион.Обаче на 5-цата какви ли не опити бях правил и не ставаше. А сега се е появило.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 12, 20205 гд От къде ти е купуван часовника ?Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Април 12, 20205 гд И моя е от там но нямам апа [emoji15]А активира ли го в крайна сметка или ?!Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Април 12, 20205 гд Не ми е искало активация.Предполагам защото преди него имах 4. На него правих активация в Гърция миналата година.Явно някак на ниво Айклауд или пък Health app на телефона си седи, че съм го имал преди и сега директо се е появило.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 18, 20205 гд Дано подобрява батерията, че от последния ъпдейт наблюдавам спад. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 13, 20205 гд Не, двете устройства трябва да са с новите версии.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Юли 18, 20205 гд Здравейте, имам iWatch5 и iPhone 7 plus. Работеха без никакъв проблем 2 месеца. Днес забелязах, че като ми звънят и вдигна от телефона не ме чуват и аз не чувам нищо. Проверих настройките, всичко изглеждааше наред. Опитах от RESET с Erase Apple Watch Content and Settings но след сдвояването вече като ми звънят на телефона нищо не се показва, не мога и да набирам. Моля ако някой е имал подобен проблем и може да помогне ще съм ви много благодарна.
Публикувано Септември 16, 20205 гд Здравейте на всички, бихте ли ми казали приложение за клавиатура на часовника, може и платено да е.
Публикувано Септември 21, 20205 гд С beta watchOS 7.1 изчезнаха някои от новите циферблати. Само при мен ли е така ?
Публикувано Септември 23, 20205 гд Здравейте на всички, бихте ли ми казали приложение за клавиатура на часовника, може и платено да е.Ето заповядай, но имай предвид, че можеш само на iMessage да пишеш, Viber, messenger and etc, не става https://apps.apple.com/bg/app/shift-keyboard-for-watch/id1452694750Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 23, 20205 гд За да се инсталира на часовника тези стъпки ли трябва да се направят ? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Септември 23, 20205 гд от arm11
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.