Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max - мнения и коментари

Featured Replies

Публикувано

Вече и аз съм с 11 про макс. Мислих, мислих, но в крайна сметка, за да има разлика с Х-а скочих на макса. Сега остава да му свикна.

• Отговори 603
  • Прегледа 98.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На база последните постове в тази тема, а и като цяло постовете в последните месеци(да не казвам години), мога да кажа следното. Присъединих се към форума 2011г. на скромната възраст от 13 години, в м

• Айде, и аз съм в клуба. Зеления на живо изглежда брутално, камерите са много готини, а CE и кошчето долу въобще не се забелязват, все едно ги няма. Дизайна е феноменален, много ме кефи!  Това са пър

Добавени снимки

Публикувано

Аз мисля да изчакам до година 5G моделите на Apple...с 8 plus съм

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Публикувано

Да разбираме, че в вашият град, който и да е той, има вече 5Г мрежа?

Публикувано

На мен ми е по любопитно дали в следващия модел ще бъде намален или премахнат ноча

Публикувано

Това е основното и за мен, но ако гледаме до сега какво се случва, ни чака S  модел т.е. същият дизайн и по-добър харуер. Което значи 4 години с един и същ огромен ноч и рамки, докато конкуренцията вече е в космоса по отношение на дизайн.

Публикувано
преди 15 часа, ayl написа:

Вече и аз съм с 11 про макс. Мислих, мислих, но в крайна сметка, за да има разлика с Х-а скочих на макса. Сега остава да му свикна.

Почти два месеца бях в противниковият лагер с един Samsung Galaxy S10. След като мина първоначалната еуфория .... се докопах до един 11 про макс и .... приключих с корееца. За момента ми е много голям, ама батериятя много ме радва. 

Публикувано
Да разбираме, че в вашият град, който и да е той, има вече 5Г мрежа?

https://hicomm.bg/novini/iphone-12-pro-shche-ima-6gb-ram-a-iphone-se-2-shche-vidim-prez-mart.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Публикувано

Не знам да се смея ли на тази статия или да плача :)

Публикувано

Изгуби време, за да я прочетеш ли?

Публикувано

Само като видиш, че 2020 ще е Айфон 12 нещо си ти става ясно, колко е в нещата човека.

А това, да чакаш повече рам звучи малко като от другият лагер.

Публикувано

Постоянно ми излиза знака за GPS-а при часовника. Изключил съм всички сервизи за локация с изключение на Find my Phone. Като ида в сетингите никъде не виждам пурпурен знак все едно не е използван наскоро GPS. Какво става?

Публикувано

И при мен е така и не разбирам от какво се активира.

Публикувано

Може би часовниците ви използват локацията?

Публикувано

Времето ? При мен основният виновник за GPS-a е weather app.

Публикувано

Apple Watch ползва локацията на телефона, когато са свързани. Затова споменавам, че може да е от него. 

Публикувано

Нямам смарт часовник, за времето имам 3 програми и всички са с изключени локации.

Публикувано

В system service търси нужното. Спирай каквото сметнеш за необходимо!

Публикувано

С прости думи, ако не ви тресе тагването по места и трафикът в мапс, спирате всичко без "файнд май - каквото имате" и тайм зоун, ако пътувате вън. После ви очаквам  с положителни отзиви в коментарите за батерията :tooth:

Публикувано

Прав си, но това не означава, че 100% няма да виждат знака за GPS-a. Знака може да излиза от Find My, ако участвате във Family Sharing и сте споделили локацията с фамилията. Разбира се излиза, ако някой от фамилията Ви чеква. Също ако някой Ви знае паролите, също може да Ви чеква...

Публикувано

Колеги, моля някой, който използва 11 pro и е на VIVACOM, да ми драсне едно лично съобщение.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Обмислям смяна на Х но струва ли си с 11 про в предвид същия дизайн от 3г?

Редактирано от profusion

Публикувано

Струва си

Публикувано

Ако си хеви юзър батерията не е за пренебрегване.

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз лично смених моята десятка с 11 про макс по две причини. Първата е възможноста за две карти с eSIM (За съжаление 10ката не подържаше тази технология а ми се наложи след смяна на работа да ползвам и втора сим карта). Втората причина е батерията. Когато взех 11ката, тествах бързодействието на двата телефона и разлика не намерих. Дори 10ката бутва по-бързо ОС-а. Предполагам, че това се дължи на по-бързият диск в десятката (256 гигабайтовата версия).

Редактирано от stangen

Публикувано

Аз скочих от Х на 11 про макс и вече свикнах с размера. Първият заряд разряд на батерията 4 дена. Нека някой си говори, че не си струва. И аз скачах, че няма промени, и т.н. и т.н., н о сега съм доволен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.