Публикувано Октомври 2, 20196 гд Здравейте на всички! Предварително се извинявам, ако темата е в грешният раздел. Питането ми е следното - имам на телефона приложенията gmail и google photos. По принцип си ползвам моят личен акаунт и си качвам снимките, защото няма ограничение. Проблема идва от там, когато ми се наложи да ползвам служебната поща от телефона. Като се логна през приложението на gmail-а и акаунта автоматично се появява и в google photos. Има ли как да бъде избегнато това? Май не или поне аз не откривам, защото когато премахна акаунта от google photos приложението, то автоматично се премахва и от gmail-a. Повече се притеснявам да не ми се синхронизират снимките в служебния акаунт. По принцип съм деактивирал автоматичното качване и си качвам нещата ръчно. Някъде обаче бях прочел, че настройките могат да се променят на едно устройство и така те ще се промени и на останалите. Най-вероятно не съм разбрал нещо правилно, но нали няма как без мое съгласие да ми се ъплоаднат снимките в служебния акаунт и докато е изключена настройката back up & sync? Надявам се, че съм се изразил правилно и сте разбрали въпросите ми.
Публикувано Октомври 2, 20196 гд Това на iPhone или на Android го правиш?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 3, 20196 гд Ако имаш няколко google приложения на телефон, в което и да се лигнеш то автоматично те логва и в останалите. Съответно и обратното ако излезеш от акаунта в един апп излиза и от другите, което е адски дразнещо за мен поне. Решението според мен в твоя случай е да ползваш друг мейл клиент не app-а на google. Редактирано Октомври 3, 20196 гд от ML16
Публикувано Октомври 3, 20196 гд Автор Ще пробвам така, както казваш. Предложете някое удобно приложение, което става и за gmail. Апп-а на тела не ме кефи и като цяло не ми е удобен.
Публикувано Октомври 3, 20196 гд Spark https://apps.apple.com/bg/app/spark-mail-by-readdle/id997102246 И това https://apps.apple.com/bg/app/email-edison-mail-app/id922793622
Публикувано Октомври 3, 20196 гд Spark е дъ бест, ама няма поп3 поддръжка. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 4, 20196 гд Автор Благодаря за съветите. Свалих си Spark, тъй като най-много ми допадна като визия и начин на работа. Имам пак един въпрос обаче, ако можете да ми отговорите. Защо не ми потърси парола, когато се логнах със служебния мейл през Spark? Преди това го лог-аутнах от всички google приложения, които имам на телефона, а паролата не съм я запазвал.
Публикувано Октомври 4, 20196 гд Автор Не, не ги синхронизирам никога. Много странно... Това мога ли да го проверя някъде? Редактирано Октомври 4, 20196 гд от peppu
Публикувано Октомври 4, 20196 гд Ползвам различни акаунти и определено съм внимателен. Винаги Spark ми е искало парола за различен акаунт. Ще видим след рестор на телефона как ще е след десетина дни.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате