Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем след ъпдейт

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,от съвсем скоро съм с айфон 7. След като инсталирах 13.0.0 веднъж седмично се случваше при включен телефон,когато някой ми звънне да даде заето,или телефона е изключен,след което получавам смс за пропуснато повикване. Излезе ми ъпдейт 13.0.1-инсталирах с мисълта,че ще се оправи. Не се оправи. После ми излезе и 13.0.2,пак инсталирах и вече стана много зле. По 1-2 пъти дневно ми излиза no service като търсенето продължава до рестарт,а понякога отнема около 30 минути независимо колко пъти го рестартирам. Ако някой има подобен проблем и е намерил някакво решение...всичко ще ми е от полза

Публикувано

Моето предложение е, да смениш чипа и после да ресетнеш настройките на мрежата.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Това с настройките го пробвах,но чипа не е сменян. Забравиха да кажа,че ходих до сервиз,казаха ми да изчакам следваща актуализация,евентуално,защото са им носили 10-тина такива телефони със същия проблем,опитали се да го решават чрез връщане на настройки през компютър(нямам представа как става това),но се оказва че проблема е хардуерен при което телефона става неизползваем. Дали го има и този вариянт?

Публикувано
  • Автор

Милков сервиз. Тук в русе мисля,че няма оторизиран сервиз за айфони

Публикувано
  • Автор

Нямампредстава какво да го правя тоя телефон. И на оператор звънях и от там също казаха да изчакам актуализация. Снощи пък се случи нещо друго:без да го пипам се рестартира,нито беше на зарядно,нито нищо

Публикувано

Може да опиташ това, но така ще изтриеш всичко от телефона. Естествено ако имаш запазен бакъп е възможно да си възстановиш всичко много лесно. Ако проблема продължава, значи има нужда от сервиз.

В настройки/General995e510bfbb58b00828f18a1fc12bf03.jpg

И това5a709760c1aa9c3e7e05d4d407d20cb9.jpg

Може да опиташ и със смяна на Sim- картата. Моето мнение е, че проблема е хардуерен и никакви ъпдейти няма да помогнат. Но ако искаш опитай.

Публикувано

Преди ресета опитай да включиш VoLTE, четох някъде постове, че това оправя загубата на мрежа, ако не е хардуерно разбира се.

settings - mobile data - mobile data options - voice&data 4G,VoLTE On

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Ако не се поддържа, проблем ли е да бъде включен VoLTE?

Публикувано

Смени мрежата на 3г и виж как ще е.
Settings - mobile data - mobile data options - voice & data - 3G
Най-вероятно си на А1 или Теленор?
Според мен проблемът е основно софтуерен, след като е почнал да се проявява след ъпдейт към 13. В момента последния е 13.1.2. Качи го, ако още не си, а към края на месеца трябва да излезе 13.2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Ами правих го и товас 3G-то,същата работа е. Да на теленор съм. С 13.1.2 съм. Това VoLTE пък изобщо го няма в мобилните настройки

Публикувано

Странно, трябва да го има седмицата, поддържа го и Теленор също.

Публикувано
  • Автор

Наистина мн странно,защото мъжът ми е със същия модел и е към теленор също,току що погледнах и го има на неговия,а на моя-не

Публикувано

Един рестор през дфу няма да е излишен, а си е и почти задължителен когато се минава към голям ъпдейт както е от 12 към 13.

Публикувано
  • Автор

Благодаря на всички отзовали се. Ресетнах настройките,но проблема си остана. Явно ще се разделим с телефончето

Публикувано

Здравейте! 

Да използвам темата - тази вечер видях че има ъпдейт 13.1.3. Пуснах го да се тегли и почнах да ровя в лаптопа. Поглеждам си телефона след малко и виждам черен екран, логото на Ейпъл и кръгче се върти отдолу. И така вече повече от час. Какво мога да направя?

Редактирано от Търновеца

Публикувано

Като за начало го рестартирай с бутоните, ако нищо нестане пробваш ъпдате през компютъра и накрая рестор ако не мине ъпдейта през компютъра. Ядох го тва при ъпдейт на една седмица. Разликата е че при мен си седеше просто на ябълката и нищо.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

И как махна ябълката и как да направя ъпдейт през компютър? Извинявам се за въпроса, ако е прекалено глупав , но до сега не ми се е налагало да го правя а заби на ябълката и часове вече не се маха ... 

Публикувано

Ами, в раздела за новаци има писани доста неща за рестарти, DFU и прочее режими...

Публикувано

Благодаря все пак, но за да напиша значи съм проверила и направила каквото мога. А човекът който беше писал по-горе от мен, е споменал , че е имал същия проблем и за това реших да попитам какво е направил той .... 

Публикувано

Твърдя, че не сте. Иначе нямаше да питате.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.