Публикувано Октомври 11, 20196 гд Здравейте,от съвсем скоро съм с айфон 7. След като инсталирах 13.0.0 веднъж седмично се случваше при включен телефон,когато някой ми звънне да даде заето,или телефона е изключен,след което получавам смс за пропуснато повикване. Излезе ми ъпдейт 13.0.1-инсталирах с мисълта,че ще се оправи. Не се оправи. После ми излезе и 13.0.2,пак инсталирах и вече стана много зле. По 1-2 пъти дневно ми излиза no service като търсенето продължава до рестарт,а понякога отнема около 30 минути независимо колко пъти го рестартирам. Ако някой има подобен проблем и е намерил някакво решение...всичко ще ми е от полза
Публикувано Октомври 11, 20196 гд Моето предложение е, да смениш чипа и после да ресетнеш настройките на мрежата. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 11, 20196 гд Автор Това с настройките го пробвах,но чипа не е сменян. Забравиха да кажа,че ходих до сервиз,казаха ми да изчакам следваща актуализация,евентуално,защото са им носили 10-тина такива телефони със същия проблем,опитали се да го решават чрез връщане на настройки през компютър(нямам представа как става това),но се оказва че проблема е хардуерен при което телефона става неизползваем. Дали го има и този вариянт?
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Автор Милков сервиз. Тук в русе мисля,че няма оторизиран сервиз за айфони
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Автор Нямампредстава какво да го правя тоя телефон. И на оператор звънях и от там също казаха да изчакам актуализация. Снощи пък се случи нещо друго:без да го пипам се рестартира,нито беше на зарядно,нито нищо
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Може да опиташ това, но така ще изтриеш всичко от телефона. Естествено ако имаш запазен бакъп е възможно да си възстановиш всичко много лесно. Ако проблема продължава, значи има нужда от сервиз. В настройки/General И товаМоже да опиташ и със смяна на Sim- картата. Моето мнение е, че проблема е хардуерен и никакви ъпдейти няма да помогнат. Но ако искаш опитай.
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Преди ресета опитай да включиш VoLTE, четох някъде постове, че това оправя загубата на мрежа, ако не е хардуерно разбира се. settings - mobile data - mobile data options - voice&data 4G,VoLTE On Редактирано Октомври 12, 20196 гд от dessyteneva
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Смени мрежата на 3г и виж как ще е. Settings - mobile data - mobile data options - voice & data - 3GНай-вероятно си на А1 или Теленор? Според мен проблемът е основно софтуерен, след като е почнал да се проявява след ъпдейт към 13. В момента последния е 13.1.2. Качи го, ако още не си, а към края на месеца трябва да излезе 13.2. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Автор Ами правих го и товас 3G-то,същата работа е. Да на теленор съм. С 13.1.2 съм. Това VoLTE пък изобщо го няма в мобилните настройки
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Странно, трябва да го има седмицата, поддържа го и Теленор също.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Автор Наистина мн странно,защото мъжът ми е със същия модел и е към теленор също,току що погледнах и го има на неговия,а на моя-не
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Един рестор през дфу няма да е излишен, а си е и почти задължителен когато се минава към голям ъпдейт както е от 12 към 13. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 12, 20196 гд Автор Благодаря на всички отзовали се. Ресетнах настройките,но проблема си остана. Явно ще се разделим с телефончето
Публикувано Октомври 15, 20196 гд Здравейте! Да използвам темата - тази вечер видях че има ъпдейт 13.1.3. Пуснах го да се тегли и почнах да ровя в лаптопа. Поглеждам си телефона след малко и виждам черен екран, логото на Ейпъл и кръгче се върти отдолу. И така вече повече от час. Какво мога да направя? Редактирано Октомври 15, 20196 гд от Търновеца
Публикувано Октомври 16, 20196 гд Като за начало го рестартирай с бутоните, ако нищо нестане пробваш ъпдате през компютъра и накрая рестор ако не мине ъпдейта през компютъра. Ядох го тва при ъпдейт на една седмица. Разликата е че при мен си седеше просто на ябълката и нищо.
Публикувано Декември 27, 20196 гд И как махна ябълката и как да направя ъпдейт през компютър? Извинявам се за въпроса, ако е прекалено глупав , но до сега не ми се е налагало да го правя а заби на ябълката и часове вече не се маха ...
Публикувано Декември 28, 20196 гд Ами, в раздела за новаци има писани доста неща за рестарти, DFU и прочее режими...
Публикувано Декември 28, 20196 гд Благодаря все пак, но за да напиша значи съм проверила и направила каквото мога. А човекът който беше писал по-горе от мен, е споменал , че е имал същия проблем и за това реших да попитам какво е направил той ....
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате