Публикувано Октомври 13, 20196 гд Здравейте! Закупих, чрез eBay, телефон, който се оказа заключен към iCloud. Предишния собственик ми каза, че го е отписал този телефон от iCloud акаунта си. Насочи ме да синхронизирам моя iTunes през компютъра с телефона и всичко щяло да се оправи. Но при мен продължава да иска парола и да е в неговия iCloud акаунт. Моля, кажете къде бъркам и как да го махна, за да ползвам телефонa.
Публикувано Октомври 13, 20196 гд Автор И това му приказвам, но той си твърди, че няма проблем. Аз си мисля, че аз нещо не разбирам, затова питам - има ли друг вариант? Копирам текста от неговия e-mail, ако някой знае как става, моля помага. Hello, I have deactivated my account and there is no reason why you can not continue to use the phone signing in on your account.
Публикувано Октомври 13, 20196 гд Отвори си диспут и искай да ти върне парите, в този вид не става за нищо телефона, а като го гледам как се прави на ударен, надали ще ти помогне. Аз поне така бих направила.
Публикувано Октомври 13, 20196 гд Автор Мерси, исках да знам, че не съм аз в грешка, за да бъда коректна .
Публикувано Октомври 13, 20196 гд Вероятно е и той да се е прее*ал. При деактивиране на акаунт системата изрично уведомява да се излезе от всички устройства преди това, точно за да се избегнат подобни недоразумения. Ако той не го е направил, а телефона е останал с акаунта, на практика се е брик-нал. Не знам дали има оправия, освен той да си говори с Епъл и да докаже, че апаратът е негов по някакъв начин, за целта апаратът физически трябва да е в него...Толкова ли си заслужаваше цената в ибей? В олх-а отдавна има предостатъчно обяви на по-ниски цени или поне такива са моите наблюдения... Sent from my iPad using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.