Публикувано Април 14, 201016 гд Здравейте, Направих една глупост и се чудя дали може да има някакъв "лек" за нея... Без да искам си изтрих всички смс-и от определен човек, а много ми трябват. Естествено, нямам бекъп преди това и се чудя длаи има някакъв, какъвто и да е начин да се възвърнат.... ? Да се ръчне нещо, да се направи... както на компютър примерно. Знам, че звучи глупаво, но ми трябват наистина. Мерси предварително.
Публикувано Април 14, 201016 гд Ако има бекъп в системната папка на айтюнс(провери) - свали си backup extractor(виж в гугъл) и си ги изкарай оттам. Оправи си профила при следващото влизане.
Публикувано Април 14, 201016 гд Автор Какво има на профила? СОри, за пръв път пиша и затуй питам . Айтюнс на компа ли? Пф и него не съм ъпдейт от бая време,, има ли значение? И благодаря за бързия отговор... Ако има успех ще черпя много
Публикувано Април 14, 201016 гд На профила има това, дето не си го чел хич, защото хич не си чел и раздела с правилата, а лъжливо си декларирал, че ги познаваш и се задължаваш да ги спазваш...
Публикувано Април 14, 201016 гд При всяка синхронизация, Itunes си прави бекъп. Ако си синхронизрал телефона преди да изтриеш смс-ите, имаш шанс.
Публикувано Април 15, 201016 гд Автор Уви не! Куха лейка съм си... Вече ще синхронизирам ежедневно Благодаря за отговорите все пак!
Публикувано Май 12, 201015 гд Ще използвам темата и аз да питам: Донесоха ми за ъпдейт чужд телефон: направих бекъп, ъпдейт, джейл и сет ас ню и накрая синхронизация на чисто - както е описано в темата. Естествено заминаха СМС-ите и бележките, а са били много важни (не знаех че ги има). Някой има ли идея как да се опитам да ги възстановя? Мак ОС; телефона е 3G Благодаря предварително.
Публикувано Май 12, 201015 гд Единствения начин е ако се е запазил бекъпа, който си направил преди рестор. Като закачиш телефона към iTunes, кликаш с десен бутон върху името му (в лявата част на екрана, по средата) и избираш Restore from backup. Ако ти даде възможност да си избереш кой бекъп да върне, ще черпиш.
Публикувано Май 12, 201015 гд Благодаря, ще опитам - не е при мен компютъра сега... но доста се съмнявам... синхронизирахме го няколко пъти и по-всяка вероятност е реплейснат с новия "празен" бекъп. А с някакъв софтуер за възстановяване на изтрити данни дали има шанс?
Публикувано Май 12, 201015 гд Шансът е ако собственикът е синхронизирал на своя компютър досега. Рестор към старата версия с връщане на бекъпа от iTunes, синхронизация там, извличане на данните (дали ръчен бекъп, дали с Chronus, както казва PunkoHead), след това наново към по–високия фърм, и след Set as new, ръчно връщане на бекъпа...
Публикувано Юни 7, 201213 гд Ако някой друг има нужда — http://iphonesmsexport.info/download.asp Инсталира се на PC-то и и може да измъкне смс-и от бекъп на компютъра в html формат, откъдето да се копират и запазят в текстов формат или ексел. Удобна е, ако искате да си имате запазени смс-ите на носител, различен от телефона. Може да измъкне всички смс-и от бекъп-а или само от определен абонат. Програмата е лицензирана и в пробен режим е ограничена откъм функционалност, но може би я има и кракната из мрежата.
Публикувано Януари 31, 201511 гд Изтрих без да искам бележки в папка notes исках да направя restore from backup дали ще ми възстанови изтритата папка отново?
Публикувано Януари 31, 201511 гд Какво ще рече това ако ги имам?Запазват ли се някъде това което всичко се пише,погледнах в настройки има отметка на PC това означава че всичко писано го има на компютъра така ли? Проверих в компа но ми изписва само файлове като notes.dll, com.apple.notes,notes syncshema но друго нищо не открих.
Публикувано Февруари 26, 201511 гд Ако си правил бекъп с iTunes, ще ти възстанови Notes към датата, от която е бекъп-а.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате