Публикувано Октомври 19, 20196 гд Закупих си нов айфон XS Max,направих си Apple ID в gmail,всичко премина добре,но когато си сложих сим картата,която до момента беше в андроид устройство ми излязоха само номерата на контактите без имена.Ако някой може да помогне,нека помогне.Какво следва?
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Контактите има ли ги на с сим картата?Ако да, Настройки, Контакти и импорт Ако не, това
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Автор Благодаря ти за вниманието!Разбира се че ги има на сим картата,ако не няма какво да търся.първата посочена от теб стъпка съм я направил,а за второто ти указание,не се получи.Благодаря все пак.
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Това се получава, когато импортираш контактите от сим картата. Не винаги, но в повечето случаи. Предполагам в предишният ти телефон (андроид) си ползвал същия (@gmail.com) акаунт?!?Тогава би следвало да имаш всички контакти, които си имал на акаунта. За целта в password and accounts, си добави въпросния акаунт и включи contacts. Малко вероятно е това да не свърши работа, но ако е така, изтегли си и на двата телефона например:Phonecopyhttps://apps.apple.com/us/app/phonecopy/id379895073Това на 100% ще ти свърши работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Когато си включил контактите към Gmail, когато влезнеш phone->contacts горе в ляво от groups може да избираш кои групи да виждаш сложи чавка на Gmail. После ако искаш може да ги копираш към iCloud contacts. Ако решиш да останеш с google в Settings->Contacts->Default Account избери Gmail. Редактирано Октомври 19, 20196 гд от ML16
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Автор преди 32 минути, baronbg написа: Това се получава, когато импортираш контактите от сим картата. Не винаги, но в повечето случаи. Предполагам в предишният ти телефон (андроид) си ползвал същия (@gmail.com) акаунт?!? Тогава би следвало да имаш всички контакти, които си имал на акаунта. За целта в password and accounts, си добави въпросния акаунт и включи contacts. Малко вероятно е това да не свърши работа, но ако е така, изтегли си и на двата телефона например: Phonecopy https://apps.apple.com/us/app/phonecopy/id379895073 Това на 100% ще ти свърши работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Благодаря ти.Опитах,не става.Много тъпо ми се струва всичко това.Ще се оправям някак си.
Публикувано Октомври 20, 20196 гд Автор преди 18 часа, Sashosas71 написа: Благодаря ти.Опитах,не става.Много тъпо ми се струва всичко това.Ще се оправям някак си. Ако не греша ми беше написал 2 тел.номера за контакт,но нещо не ги намирам.Проблем ли ще е да ги напишеш пак,извини ме ако нещо бъркам.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате