Публикувано Октомври 19, 20196 гд Здравейте ,след ъпдейт към iOS 13 забелязвам следния проблем,след известно време VPN се изключва сам.Програмата която ползвам е AdBye Pro.Някакви идеи? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 19, 20196 гд Мисля, че проблема е в програмта. Аз съм с постоянно включен VPN и не ми се е случвало досега.Ползвам AdGuard и VPN Unlimited( платени).
Публикувано Октомври 20, 20196 гд преди 19 часа, gogi6 написа: Ползвам AdGuard и VPN Unlimited( платени). И моята комбинация
Публикувано Октомври 20, 20196 гд А има ли проблем да се ползва ВПН-а на платения AdGuard? Аз си ползвам него и не виждам някакъв проблем.
Публикувано Октомври 20, 20196 гд Гледам, че AdByePro има три ъпдейта, от които последния е от преди година.Май са я зарязали.Аз ползвам Windscribe и нямам проблем.
Публикувано Октомври 21, 20196 гд Аз не виждам начин адгард да може да ти смени айпито. И аз съм с адгард и впн унлимитед.
Публикувано Октомври 26, 20196 гд Ползвам AdGuard Може ли линк Гоги за този дето хвалите, че ми излизат AdGuard pro и само AdGuard с различни абонаментни(in-app)Кой да вземам? Sent from my iPhone using Tapatalk
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате