Публикувано Март 3, 20215 гд Ами аз съм превъртял хиляди левове през тях ,досега нищо не са искали освен началната верификация. Сега вече като банка , може да започнат и с номерата на нашите "добри" познати бг банки.
Публикувано Март 3, 20215 гд Автор Когато зареждаш с банкова карта на твое име не е нужно да ти искат такива документи. И аз се прехвърлих, сега само нови екстри ще има вероятно в бъдеще и бг айбан. Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. Доволен съм!
Публикувано Март 3, 20215 гд Калвото и да стане, ще се случи и за прехвърлилите се и за непрехвълилите се, то таксите вече ги увеличиха, а безплатните лимити ги намалиха без значение дали си към банката или не си.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Март 3, 20215 гд Когато зареждаш с банкова карта на твое име не е нужно да ти искат такива документи. И аз се прехвърлих, сега само нови екстри ще има вероятно в бъдеще и бг айбан. Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. Доволен съм! [emoji4]Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!
Публикувано Март 4, 20215 гд на 3.03.2021 г. at 21:12, profusion написа: Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. Това мисля, е по-сложноват отколкото изглежда въпрос. Банка с виртуални (х)активи. Странно ми напомня за един термин в нашата сфера
Публикувано Март 4, 20215 гд на 3.03.2021 г. at 19:12, profusion написа: Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. До 196 000 лева, мисля.
Публикувано Март 11, 20215 гд преди 18 часа, gogi6 написа: Опция за промяна на иконата Мда. Стандартът си е стандарт. [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 12, 20215 гд от arm11
Публикувано Март 15, 20215 гд Някой ползва ли curve с Apple Watch ?Аз я използвам защото банката ми не поддържа Apple Pay. Или по-точно използвах.Само се бях регистрирал и след това я добавих в Apple wallet и си работеше супер: разцепвах се да плащам с часовника. Но наскоро реших да си поръчам и физическата карта. И в момента който направих това следващите две транзакции паднаха. От моя страна изглежда да минава транзакцията: curve я показва като успешна. Но на ПОСа пише “отказана транзакция”. След втория опит спрях да плащам през часовника Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 17, 20215 гд Някой ползва ли curve с Apple Watch ?Аз я използвам защото банката ми не поддържа Apple Pay. Или по-точно използвах.Само се бях регистрирал и след това я добавих в Apple wallet и си работеше супер: разцепвах се да плащам с часовника. Но наскоро реших да си поръчам и физическата карта. И в момента който направих това следващите две транзакции паднаха. От моя страна изглежда да минава транзакцията: curve я показва като успешна. Но на ПОСа пише “отказана транзакция”. След втория опит спрях да плащам през часовника Sent from my iPhone using TapatalkОсвен да изчакате да пристигне пластиката и да добавите картата наново в телефона и часовника. Принципно, при прехвърляне на дигитализирана карта от портфейла на телефона в портфейла на часовника ми е искало CVV код, който е на гърба на картата. Да не би и тук да трябва нещо такова? Моята карта Curve е отдавна и тогава направо поръчах пластика, като чак след като дойде си дигитализирах картата, та случаят ми е по-различен. Наистина, щом сте поръчали пластика, изчакайте я и междувременно си плащайте с телефона.Поздрави!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 21, 20214 гд В револют може да си сменяте username вече. Имате право на общо 2 смени. Трябва да сте на последната версия.
Публикувано Април 21, 20214 гд Има ли начин револют джуниър да има връзка с картите и на двамата си родители?Sent from my iPhone Xs using Tapatalk
Публикувано Април 21, 20214 гд Намерих го - на само с премиум план. [emoji35]Sent from my iPhone Xs using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20214 гд на 23.04.2021 г. at 0:35, Aveliky написа: Реално имам ли нужда от това тяхното приложение ONE wallet на Пощенска, за да правя разплащания през айфон? Добавих си моята дебитна карта в Wallet аппа и уж всичко е точно. Скоро ще го тествам и се надявам да няма нужда да се инсталира аппа на Пощенска. А тук са обяснени и двата начина, но не става ясно дали има нужда от ONE wallet - https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/apple-pay?sc_camp=F38C0F7A14EE47A9F5ABFB2FA396AA18
Публикувано Април 24, 20214 гд Приложението им One Wallet by postbank е много приятно и показва транзакциите които са правени с картата през месеца. На мен ми е по-удобно за гледане на статистика от колкото m-postbank. Дали трябва или не, нямам идея но ми е удобно и ще си го ползвам. Между другото след регистраци, приложението предлага да се създаде и дигитална карта която да си я зареждаш и да плащаш с нея.
Публикувано Април 24, 20214 гд Реално имам ли нужда от това тяхното приложение ONE wallet на Пощенска, за да правя разплащания през айфон? Добавих си моята дебитна карта в Wallet аппа и уж всичко е точно. Скоро ще го тествам и се надявам да няма нужда да се инсталира аппа на Пощенска. А тук са обяснени и двата начина, но не става ясно дали има нужда от ONE wallet - https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/apple-pay?sc_camp=F38C0F7A14EE47A9F5ABFB2FA396AA18Как я добави без приложението? Като дам ръчно добавяне и няма опция пощенскаSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 24, 20214 гд @Русев избрах последната опция - Add a Different Card, там си я сканираш, разпознава се че е от Пощенска, излизат ти на български техните Общи условия, които трябва да приемеш и си готов. Разбира се ще трябва да я тествам, да видя дали работи без това тяхното приложение, но според Apple - би трябвало да работи. Излезна това след като регистрирах картата Редактирано Април 24, 20214 гд от robot
Публикувано Април 24, 20214 гд Тествах я днес и си работи. Платих през часовника на няколко места и всичко мина успешно. Картата беше добавена директно в портфейла на Епъл пей.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.