Публикувано Март 14, 20197 гд Автор Нищо, те наште никога не носят самите пратки, а слагат бележка че имам пратка дори и за писмата, нооо нищо. Curve и Револют пристигнаха след 2-3 седмици.
Публикувано Март 14, 20197 гд Револют ми пристигна точно на датата,която бяха посочили,монезе за около три седмици,всички ги оставиха в пощенската кутия която е обща на входа ни,до другите нямат достъп,единствено icard и phyre ми дойдоха с куриер.Първата дойде за два дни втората си я взех от спиди.
Публикувано Март 14, 20197 гд https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2019/03/13/3404035_kompaniiata_za_digitalni_razplashtaniia_revolut/?fbclid=IwAR2E6KGsJl_gA0wZvgE6aqhOXCdmBJG3gxADN91mSfBRWWYecZYHanH6qf0
Публикувано Март 20, 20197 гд Здравейте, от доста време ползвам boon без проблеми, обаче от вчера не ми дава да топ-ъпна. Казва ми грешни данни на карта, а те са ок и не съм ги променял. Четох някъде, че може би са забранили зареждането от карти издадени от държави, където boon не работи официално. Някой има ли повече информация?
Публикувано Март 20, 20197 гд преди 5 минути, profusion написа: Имаше нещо такова, аз закрих там акаунта си одавна. Ами аз миналата седмица зареждах и нямаше проблеми, продължавам да си плащам, но не мога да заредя. Четох някакви постове от преди години, че имало подобни рестикции, та се чудя, дали не е временно и дали не е само при мене?
Публикувано Март 20, 20197 гд Автор Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах.
Публикувано Март 20, 20197 гд преди 6 минути, profusion написа: Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах. Благодаря за съвета!
Публикувано Март 20, 20197 гд Как се закрива профила в Бун? Скоро ми изтича безплатният период.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 20, 20197 гд Заредих Monese сметката с картата на Boon. и писах да я закриват Дано не е проблем, че не си спомням тайният въпрос...така прочетох че искат.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 21, 20197 гд Може би не точно по темата, но. Може ли да се въведат в телефона други карти за отсъпки примерно? Карти за бензинастанции, била, метро и тем подобните?
Публикувано Март 21, 20197 гд Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 21, 20197 гд Автор преди 7 минути, martin77bg написа: Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet Sent from my iPhone using Tapatalk само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата! Редактирано Март 21, 20197 гд от profusion
Публикувано Март 21, 20197 гд Преди ставаше,но откакто сложих картите на monese не ми се получава,бях добавил на ikea и rompetrol
Публикувано Март 21, 20197 гд Задавам регион България, с език български. Приложения, с които работя са на бг език. Не гугъл транслейт, перфектен превод. Няма как да сменя региона, само и само да се правя на модерен и да плащам с телефона. Я платя, я не! Баси неуважението! И на перфектен англо-американски fuck off
Публикувано Март 21, 20197 гд Автор ? true story! Ама то половин Европа е така не сме сами я! Редактирано Март 21, 20197 гд от profusion
Публикувано Март 21, 20197 гд преди 46 минути, profusion написа: само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата! За съжаление е така, но най-доброто за мен приложение е Pass2U но трябва да се купи за пълната функция. Можеш дори да сложиш адреса на магазина и да ти излиза на скрийна когато си пред него, както са билетите за самолет
Публикувано Март 23, 20197 гд От няколко дена, когато се опитам да заредя boon акаунта си с top up от дебитната ми карта, излиза следната грешка. Някой има ли подобен проблем?
Публикувано Март 26, 20197 гд Револют искат нова верификация от днес?! Ако си направил регистрация с шофьорска книжка, искат да направиш нова с лична карта. Някой получавал ли е подобен мейл?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.