Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre

Featured Replies

Публикувано

Изобщо ли не пристигна,да не са я свили от пощенската кутия?

• Отговори 2.5k
  • Прегледа 475.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нямам желание да се превръща в някакъв ожесточен спор, ама кое би ти било критерий за избор на банка? Не знам дали нещата са се променили в България откакто заминах, ама навремето беше доста все тая в

• Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!

• ДСК най-после потвърдиха, че работят по вкарване на Apple Pay. 

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Нищо, те наште никога не носят самите пратки, а слагат бележка че имам пратка дори и за писмата, нооо нищо. Curve и Револют пристигнаха след 2-3 седмици.

Публикувано

Револют ми пристигна точно на датата,която бяха посочили,монезе за около три седмици,всички ги оставиха в пощенската кутия която е обща на входа ни,до другите нямат достъп,единствено icard и phyre ми дойдоха с куриер.Първата дойде за два дни втората си я взех от спиди.

Публикувано

Здравейте,

от доста време ползвам boon без проблеми, обаче от вчера не ми дава да топ-ъпна. Казва ми грешни данни на карта, а те са ок и не съм ги променял. Четох някъде, че може би са забранили зареждането от карти издадени от държави, където boon не работи официално.

Някой има ли повече информация?

Публикувано
  • Автор

Имаше нещо такова, аз закрих там акаунта си одавна.

Публикувано
преди 5 минути, profusion написа:

Имаше нещо такова, аз закрих там акаунта си одавна.

Ами аз миналата седмица зареждах и нямаше проблеми, продължавам да си плащам, но не мога да заредя. Четох някакви постове от преди години, че имало подобни рестикции, та се чудя, дали не е временно и дали не е само при мене?

Публикувано
  • Автор

Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах.

Публикувано
преди 6 минути, profusion написа:

Само внимавай да не си оставиш акаунта на самотек, да ти трупа месечни такси защото няма да ти закрият акаунта преди да си ги платиш, и не ги интересува дали не може да топ-апваш ще ти кажат да правиш банков. Аз за това ги разкарах.

Благодаря за съвета!

Публикувано

Как се закрива профила в Бун? Скоро ми изтича безплатният период.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Само с имейл и чакаш отговор ако имаш късмет...

Публикувано

Заредих Monese сметката с картата на Boon. и писах да я закриват :) Дано не е проблем, че не си спомням тайният въпрос...така прочетох че искат.

Публикувано

Може би не точно по темата, но. Може ли да се въведат в телефона други карти за отсъпки примерно? Карти за бензинастанции, била, метро и тем подобните?

Публикувано
  • Автор
Публикувано

Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet

Публикувано

iCard

Публикувано
  • Автор
преди 7 минути, martin77bg написа:

Phyre app можеш да ги вкарваш в apple wallet

само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата!

Редактирано от profusion

Публикувано

Преди ставаше,но откакто сложих картите на monese не ми се получава,бях добавил на ikea и rompetrol

Публикувано

Задавам регион България, с език български. Приложения, с които работя са на бг език. Не гугъл транслейт, перфектен превод. Няма как да сменя региона, само и само да се правя на модерен и да плащам с телефона. Я платя, я не! Баси неуважението! И на перфектен англо-американски fuck off

Публикувано
  • Автор

? true story! Ама то половин Европа е така :) не сме сами я!

Редактирано от profusion

Публикувано
преди 46 минути, profusion написа:

само тези които имат шаблони обаче... Но да не разводняваме темата!

За съжаление е така, но най-доброто за мен приложение е Pass2U но трябва да се купи за пълната функция. Можеш дори да сложиш адреса на магазина и да ти излиза на скрийна когато си пред него, както са билетите за самолет ;)

Публикувано

От няколко дена, когато се опитам да заредя boon акаунта си с top up от дебитната ми карта, излиза следната грешка. Някой има ли подобен проблем?

C50097B2-EC23-4CE9-9B8E-B11559DC67F5.jpeg

Публикувано
  • Автор

Май са ограничили карти извън поддържаните страни.

Публикувано

Револют искат нова верификация от днес?! Ако си направил регистрация с шофьорска книжка, искат да направиш нова с лична карта. Някой получавал ли е подобен мейл?

Публикувано

Да,преди около 2 часа.Нищо не съм предприемал?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.