Публикувано Април 24, 20196 гд Знам че не работи с Борика но въпросът ми беше друг аз имам вече карта но не мога да я добавя в apple pay... адреса ми не е бг.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20196 гд Автор От коя държава ти е картата, работят май само от Франция/Англия и май Германия от скоро?
Публикувано Април 24, 20196 гд Полша, тук има официално apple pay но N26 не работи. Ти какъв цитизен си задал освен адреса... за да ти работи.?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20196 гд Автор Н26: Apple Pay is only available in United Kingdom, Germany, Finland, France, Ireland, Italy, and Spain. За това моята я зех от Франция!
Публикувано Април 24, 20196 гд Добре де писа толкова и така и не отговори на въпроса ми )) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20196 гд Автор Аз съм с БГ гражданство верифицирана и френски адрес картата е от Франция, пак казвам полска карта (шипната до полски адрес) няма как да накараш да работи.
Публикувано Април 24, 20196 гд Благодаря за отговора,интересуваше ме дали само адреса е от значение за apple pay да става.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 24, 20196 гд Автор Не, самите карти в номера им се кодира и страната и така ги ограничават.
Публикувано Април 24, 20196 гд За моята обяснявах че съм в Испания на интервюто. И адреса на който дойде естествено беше в Испания.
Публикувано Април 25, 20196 гд Автор Пощенска банка вече слагала 1% на Curve, ако има хора на нея да знаят, много нагло...
Публикувано Април 25, 20196 гд F..k! Тъкмо си закачих дебитна от пощенска... не, че е много де, ама те за какво ли не взимат такса!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 25, 20196 гд Автор Те май взимали и за покупка в чужбина на пос, което е абсурд!Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 26, 20196 гд М да. Май има нещо такова. Понякога гледам някакви дребни суми като пазаря от алито. Не мога да ги намеря в момента из извлеченията но съм виждал. Може и да не са били от алито а наистина от пос. Мисля да ги наритвам пощенска. Преди бях в ПИБ (преместих се по задължение) и мисля пак да се върна. Като такси май са най добре. За съжаление Пощенска имат няколко много гъвкави политики с кредитна карта, които не можах да намеря в друга банка.
Публикувано Април 26, 20196 гд ПИБ също имат такси за пазаруване с карта в/от чужбина. Аз мисля да сменям банката, но не намирам подходяща за момента.
Публикувано Април 26, 20196 гд Пощенска имат такси за абсолютно всички транзакции, с изключение на вътрешнобанков превод между ваши сметки, ако имате такива. Такса теглене на банкомат на друга банка е 1.10. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 26, 20196 гд ПИБ имат такса в чужбина за Бг не знамSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 26, 20196 гд Да 0.25%, в България е без такса. Може да погледнете банков пакет, " моят избор онлайн". Такса на месец 3лв и почти всичко след това е безплатно. Активира се в офис на банката.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Април 26, 20196 гд “Обожавам” банките, които почнаха да слагат такси за плащане на ПОС (физически и електронен) във валута различна от BGN. Една от многото причини, заради които финтех компаниите ще имат все по голям успех.
Публикувано Април 26, 20196 гд Автор Дано и други банки не се изхитрят и да слагат птоцент за Кърв и Револют ори зареждане, това ще е нагло....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 27, 20196 гд Аз се изморих да търся начини за милата ни татковина. Тия малоумни ли са от Ейпъл, та не си пуснат услугата навсякъде с примерно 0,1 % такса на всяко плащане???.... Също така бленувам и за асистент на български, но това ще е може би още по мисията невъзможна.
Публикувано Април 27, 20196 гд Не е толкова просто за съжаление ...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 2, 20196 гд Малко е офтопик, но пожене четох някъде, че револют работи вече с google pay, някой пробвал ли го е, аз имам един телефон с андроид и се чудех дали да го разцъкам докато пуснат съпорта и за apple pay? ще съм благодарен някой ако го е подкарал, че с гугълската идиотщина не съм много запознат
Публикувано Май 2, 20196 гд Хахаха, аз специално революта искам да пусна, иначе аз там плащам с ПИБ и айпъл пея си бачка с буун и монезе, та затова ми беше питането мерсиSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 2, 20196 гд Само с мастъркард работи и пак е ограничено за няколко региона. Предполагам, че няма да работи в БГ, но аз съм с айфон все пак ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.