Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre

Featured Replies

Публикувано

Трябва да имаш сметка/карта там. Май искаш без сметка?

Иначе е удобно. Превода струва 2.50 и срава до 30 мин.в Пощенска банка примерно.

• Отговори 2.5k
  • Прегледа 475.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нямам желание да се превръща в някакъв ожесточен спор, ама кое би ти било критерий за избор на банка? Не знам дали нещата са се променили в България откакто заминах, ама навремето беше доста все тая в

• Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!

• ДСК най-после потвърдиха, че работят по вкарване на Apple Pay. 

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

Въпроса е как кеш-а ще иде в сметката им ?

Публикувано

Явно не сме серазбрали. Трябва да имаш Paysera и така зареждаш пари от Бг банки. От Paysera после към Revolut. Това е най-удобно засега

Публикувано

Извинявайте че питам, но не можах да разбера какъв точно е проблема с пос-терминалите на Борика в момента. Доколкото знам токенизацията вече си работи и остана да решат проблема с бин-овете? ?  Поправете ме ако греша

Публикувано
  • Автор

А ясно, е то трябва и еврова сметка да имам. 

Публикувано
  • Автор

Работи само с  някой МС (от старите физически), с Визи не се знае дали са го оправили или е пак така (по-скоро пак е същото, няма подадена информацията към борика и отказва поради грешен номер на карта).

Редактирано от profusion

Публикувано

Виза винаги са били тегави в сертифицирането... Така, че няма нищо чудно. Ползвайте Мастър. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
  • Автор

То за това виртуалните ги смениха на МС, а и всички други Финтех май все МС ползват....

Публикувано

А не може ли директно в някоя от обслужващите банки на Пейсера на гише да си заредиш теоята пейсера сметка и от там ясно.

Сори сега забелязах, че нямаш прйсера :-)

Публикувано

Може през transferwise - парите ги внясяш на гише в наша банка по IBAN, даден от transferwise.

Публикувано

Намери някой близък с друга карта, дай му кеша и си зареди революта през картата му. По-безболезен (разбирай евтин) начин няма. Всяка една услуга тип transferwise, MoneyGram и тн ще има такси.

Публикувано
  • Автор

А мислех че има лесен начин, то за 300врео щеизчакам и ще ги похарча на следваща командировка, или дори обмен и топъп виро-лв може да е по-евтин. Просто мразя да имам кеш повече от 10лв в мен ?

Публикувано

На мен не ми се получи в Кауфланд. Даде невалиден номер на картата(виртуална мастър). На ПОС терминал на ДСК работи.CFBF0A92-F865-4B5B-9118-E0953319B066.thumb.png.dbd69d743e4e5eb71e3a37b1a8684f03.png

Публикувано
  • Автор

Моята Виза физическа работи май навсякъде, и в Лидл и на Уникредит бачка току що, на същите места където отказваше! Явно вкарват биновете на транжове и първо са физическите или ги карат по дата на издаване.

Публикувано

Ми значи и аз да си направя визата по подразбиране и така ??

Публикувано
  • Автор

Остана тъпия адрес, защо Монезе и Н26 нямат проблем с гражданството или смяната на адреса баш Револют имат пфффф :(

Публикувано
  • Автор

Хаха слагай това да не ти е джейл :) аз го слижих пък съм френски още.

Публикувано

Точно това щях да пиша! Колко зависим ставаш от тях. Предпочитам портфейл с банкнотки вътре. Долари, евро нямам претенции. Иначе твой телефон, твоя карта, твои пари и с един клик и си чао! Къде е неприкосновеността?

Публикувано
  • Автор

Е това е така щото се опитваме да минем метър, ако е официално нищо от тия притеснения няма да ги има.

Публикувано

Днес в аптека Мидея си извадих картата и платих безконтактно, след това на OMV също успях да платя безконтактно, довечера  ще мина през Лидл, така че стискайте палци и там да мине! Картата е на УниКредит debit MasterCard, ако ви е важно. Адресът е в България.

Публикувано

Преди малко отново пробвах в Кауфланд, и отново даде грешка невалиден номер... 

Публикувано

После що има опашки в Кауфланд... мъка мъка...

Публикувано

Бензиностанция Петрол имат терминал на ТрансКарт,отхвърля плащане с apple pay,Пощенска банка,поисках да прехвърли плащането на старият им терминал и стана.Казха че трансКарт терминала бил само за български дебитни и кредитни карти.

Публикувано
  • Автор

Моята виртуална Виза работи навсякъде (уникредит и Лидл проверено) обаче е издадена отдавна точно преди година.

Публикувано

Виртуалната MC, не работи с gpay. А физическата виза, не мога да я добавя, след като онзи ден правих рестор. Не ми се сменя адреса, че после обяснения.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.