Публикувано Юни 11, 20196 гд Аз това се учудих,че чак днес,поръчал съм ги на UK адрес,там ми е изначално доставката и на мен и на жена ми,държа и телефона и ап стора на UK,няма грижи с добавянето и плащането.Според мен те би трябвало да си затварят очите че плащаме с телефоните в Бг ,защото ползваме тяхната компания,епъл и на тях едва ли им дреме,нали и те лапат.Аз даже пробвах и сменит тел на USA регион и ме пусна да добавя apple cash.
Публикувано Юни 11, 20196 гд Автор Само казвам, ама след време може да ти поискат верификация на адрес на акаунта (уж).....
Публикувано Юни 11, 20196 гд Само да споделя, че на терминал на УниКредит във Фантастико току-що прие плащане с часовника. В същия магазин преди 1-2 седмици отказваше. Ако вече и в Лидл стане, явно са оправени нещата. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 12, 20196 гд Плащам от 3-4 седмици с физическа виза без проблем, но е с английски адрес още от издаването преди година и половина .
Публикувано Юни 12, 20196 гд Виртуална МС продължава да не работи на ПОС на Уникредит. Така че, проблемите си остават...
Публикувано Юни 12, 20196 гд Автор Виртуална МС се предлагат от преди месец-два твърде нови са за да бачкат, ще тръгнат и те щом и старите виртуалки Виза тръгнаха. Редактирано Юни 12, 20196 гд от profusion
Публикувано Юни 12, 20196 гд Автор Някой пробвал ли е да въведе в Револют, карта за топъп Curve? Дава грешка че няма достатъчно пари (в Curve). ПП идеята на врътката е че с бг картата която има 3д защита не мога да включа в революта автоматично загранване като падне под някакъв праг.
Публикувано Юни 12, 20196 гд Само и подавам add и почвам да плащам ... Редактирано Юни 12, 20196 гд от kawabiker
Публикувано Юни 12, 20196 гд Ей ще ме накарате да си сменя адреса с този на сестрата в Германия. Дразнителииииии
Публикувано Юни 12, 20196 гд преди 15 минути, profusion написа: Това прозвуча като заплаха, че почваш да плащаш ? Е да де ...
Публикувано Юни 12, 20196 гд Автор Alex ти ли ме успокояваш във форума на револют че щяло да е скоро [emoji23][emoji23][emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20196 гд При мен липсва опцията. Може би заради ОК адреса в приложението или регионалните на телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20196 гд От вида карта зависи... на Виза от ПИБ имам от Мастър Уникредит няма Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 13, 20196 гд Автор Уникредит няма защото имат 3д защита и всеки път трябва да пишеш ццв-то и паролата за 3д.
Публикувано Юни 13, 20196 гд 3D паролата е въпрос на избор, когато ти е нова картата не е активна. На двете карти съм активирал 3д пас Редактирано Юни 13, 20196 гд от martin77bg
Публикувано Юни 13, 20196 гд Автор Някой има ли я опцията за витоматичното с карта на уникредит и с какъв тип карта ако да?
Публикувано Юни 13, 20196 гд Автор Някой днеска ще ходи ли от 16ч на Револют-а да пита за Апъл пея кога да чакаме ?
Публикувано Юни 13, 20196 гд Колеги, как се плаща с часовника? Трябват ли някакви допълнителни действия по верификация, или само се доближава до ПОС-а?Благодаря.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.