Публикувано Юни 25, 20196 гд И тук май оправиха навсякъде,спираше ме в ЕКОНТ на Уникредит но и там вече минава плащане с телефона.
Публикувано Юни 25, 20196 гд Автор Някой разбра ли на уникредит т'ва голямо нещо к'во е? (Гърция ще тръгне, в Ръмъния казват август само ние нищо...) Редактирано Юни 25, 20196 гд от profusion
Публикувано Юни 25, 20196 гд Някой разбра ли на уникредит т'ва голямо нещо к'во е? (Гърция ще тръгне, в Ръмъния казват август само ние нищо...)Същото го пише и в ъпдейта за андроид.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Юни 25, 20196 гд Тяхното крипто не е истинско, нито може да вкараш в системата на револют съществуваща валута нито ако си купил в револют да си изкараш портфейла. Става само за спекулации.
Публикувано Юни 26, 20196 гд Може ли някой да пробва дали и при него е активен бутона за добавяне на карта в Apple pay? В момента съм на регион България и при мен е активен. Пробвах да добавя карта на уникредит, но ми изписа, че не се поддържа. Премахнах картата на Monese и после я добавих отново без проблем И приятел пробва и стана. Честито на всички. Работи с Monese и Revolut. Редактирано Юни 26, 20196 гд от Благой Карамачев
Публикувано Юни 26, 20196 гд Ха, вярно стана с Револют Виза. Всички региони БГ. Сега ще пробвам и плащане Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20196 гд А адреса в Revolut български ли е?При мен - да. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20196 гд Български адрес с метална карта с БГ BIN се добави директно с копче през апликацията. Редактирано Юни 26, 20196 гд от ML16
Публикувано Юни 26, 20196 гд Чудесно! Сега само да не се намеси Рита.[emoji13]Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Юни 26, 20196 гд https://www.vesti.bg/tehnologii/apple-pay-vliza-v-bylgariia-chrez-platformata-na-revolut-6096916
Публикувано Юни 26, 20196 гд То беше ясно че няма да ни пропуснат Револют,аз имам мн приятели в UK ,които са извадили карти тук на близките си и превеждат пари.
Публикувано Юни 26, 20196 гд Автор преди 1 час, bobolino написа: Чудесно! Сега само да не се намеси Рита. Рита е гадна миналия път ни изрита като мръсно коте.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.