Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre

Featured Replies

Публикувано

На някои банки тази функция не е активна когато вадиш картата, трябва сам да си я активираш 3д парола. При ПИБ и УНикредит поне беше така 

• Отговори 2.5k
  • Прегледа 475.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нямам желание да се превръща в някакъв ожесточен спор, ама кое би ти било критерий за избор на банка? Не знам дали нещата са се променили в България откакто заминах, ама навремето беше доста все тая в

• Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!

• ДСК най-после потвърдиха, че работят по вкарване на Apple Pay. 

Добавени снимки

Публикувано
  • Автор

На уникредит ако не я активираш изобщо не те пуска да топъпваш.

Хм колегата с автотопъпа да не би щото си на андроид? Някой има ли топъп в лева в iOS?

Скоро няма да ви иска свв и 3д както при Кърва но изисква техническо време да го направят.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз да попитам, задължително условие ли е да добавиш карта, за пълнене? Примерно на жената, акаунта го пълня с моя. Тя няма добавена карта, но си плаща безконтактно. Може ли това да доведе, до проблеми в бъдеще?

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Публикувано
  • Автор

Ами поне трябва да е верифициран с началните 25лв от карта, после може и без карта като се изтрие. Все пак питай съпорта.

Публикувано
преди 9 часа, profusion написа:

На уникредит ако не я активираш изобщо не те пуска да топъпваш.

Хм колегата с автотопъпа да не би щото си на андроид? Някой има ли топъп в лева в iOS?

Скоро няма да ви иска свв и 3д както при Кърва но изисква техническо време да го направят.

Аз имам автоматичен топъп от ПИБ с виза електрон в лв. при иОС

Публикувано

При мен първите 2 пъти искаше 3Д паролата, а вчера не ми поиска. Не знам какво се промени. 

Публикувано

Май са пуснали 3д индетификация, при плащане с карта на Револют онлайн. Трябва да се влезе в приложението и да се одобри транзакцията.

Публикувано

Потвърждавам. Сутринта плащах онлайн и трябваше да потвърдя през приложението.

Публикувано

От петък,до днес, ми отказват плащане с часовника, на три терминала: Била, Коста кафе и един ресторант.Не съм опитвал на други места, но три онлайн плащания минаха. С виртуална Виза съм.Някой има ли същите проблеми?

Публикувано

Не вярвям проблема да е от часовника.
Аз в Billa съм плащал с iPhone.
Дали няма да е в картата проблема, че не е MK.

Публикувано

Ако се разгледат възможностите на виртуална и физическа карта Револют, може би ще се намерят отговори защо има откази.

Публикувано

Аз си плащам постоянно с часовника, от когато го пуснаха официално с физическа метална карта и в България и в Европа и никъде нямам отказана транзакция включително Costa и Billa.

Публикувано

Проблемите идват от виртуалната карта, чието предназначение е друго.

Публикувано
От петък,до днес, ми отказват плащане с часовника, на три терминала: Била, Коста кафе и един ресторант.Не съм опитвал на други места, но три онлайн плащания минаха. С виртуална Виза съм.Някой има ли същите проблеми?
Ако не е проблем, изтрий визата и си изкарай нова мастеркард. Безплатно е и почти съм убеден че е заради това. Това при положение че адреса в Револют е БГ.

Публикувано

С БГ адрес съм.Ще поръчам физическа мастър, за безконтактните плащания и виртуална мастър, за онлайн плащанията.Благодаря на отзовалите се.

Публикувано
  • Автор

[emoji23][emoji23][emoji23]

aeb202df9b1dea1915e2842ade08f384.jpg

Публикувано
  • Автор

Май ePay са резнали револют и картите не бачкат с тях? днес 2 карти не мина плащане през тях за онлайн магазин.

Публикувано

Според мен, VISA е виртуалната карта на Apple.

Публикувано

Не ползвай в епей карта на револют защото ще я смятат за чужда и има 2% такса при плащане. Така се случи с мойта карта на Phyre

даже е по-голям процента[emoji2959]

7a48cb40013157f089682c96b8a4f6ed.jpg

Публикувано
  • Автор

То не минават плащията.

ПП

таксата не е ли ако се въведе картата в профила за плащане, а не ако търговец използва онлайн плащане като онлайн ПОС през тях?

Публикувано
  • Автор

То Виза и ми е и пластиката, МС не зная какво има онщо тогава. Интересното е че Всеки път е различно дори е давало Маестро.

Публикувано
преди 1 час, martin77bg написа:

Така и не разбирам защо се ползват първобитни системи като ePay или каквото е там[emoji3]

Някой опитал ли е връзка Binance/Revolut?

Редактирано от arm11

Публикувано
Така и не разбирам защо се ползват първобитни системи като ePay или каквото е там[emoji3]

Някой опитал ли е връзка Binance/Revolut?

Когато не си запознат с една услуга по-добре не я коментирай! Ползвам ги от 15 години няма по удобен начин за плащане на всякакви битови и данъчни сметки! Банките от 1-2 години въдедоха да си плащаш битовите сметки. В епей всичко излиза автоматично и се плаща с един клик ;)

Публикувано

Тя и една съфорумка доста време даваше акъл във форума, а накрая се оказа с 15 години служба в банка. Иначе съм запознат донякъде. Затова стоя далече от подобни бг системи.

Публикувано

В ДСК го има доста отдавна, със сигурност поне от 5 години.
Не са 15 както казваш за ePay, но и аз не ги харесвам. Нямам добри впечатления от тях, налагало ми се е да ги ползвам, но иначе не бих [emoji16]. Удобно е за хора, които не са наясно с технологиите, отиваш, плащаш си всичко и се прибираш.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.