Публикувано Юли 29, 20196 гд Автор Конкретния случай беше за ресторант който онлайн плащане му минава чрез ePay. Инъче за битови услуги и аз не съм намерил по-удобно от ePay, колкото и да не ги харесвам и да имам такса 20ст на сметка. Просто Уникредитското приложение за битови е толкова дървено, немощтно и неинформативно. Редактирано Юли 29, 20196 гд от profusion
Публикувано Юли 29, 20196 гд Никой не ви кара да го ползвате но да се каже, че е “първобитно” доста не на място !Кое приложение ви излиза нотификация че имаш задължения към ток,вода, гсм, данък сгради,данък мпс и да ги платиш с един клик от дебитна карта с минимална такса ?!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд [emoji38] там нотификацията е с много закъснение, като се натупа добра пачка [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд еПей като са толкова по-напред от алтернативите, що аджеба не добавиха едно елементарно отключване на апп-а с биометрични данни? Не, че не ги ползвам и така, ама...Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд еПей като са толкова по-напред от алтернативите, що аджеба не добавиха едно елементарно отключване на апп-а с биометрични данни? Не, че не ги ползвам и така, ама...Sent from my iPhone using TapatalkИмат с лице и пръст само при плащане... но влизане тъпо че няма Но и ПИБ до преди 6м нямаха Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд Приложението на Пощенска банка, от известно време е перфектно за битови. Нотификации веднага. Един клик за плащане и т.н. Иначе Binance не съм пробвал, но преди две години Револут спряха да приемат от Кракен и още не приемат. Но от някой борси приемат. И мисля, че от Bitfinex примерно приемаха. Като ги питах “Защо от някой приемат а от други не”Общо взето ми отговориха, че така са си решили.
Публикувано Юли 29, 20196 гд Аз почти от началото на иПей ги ползвам и съм доволен. Дори от години махнаха таксата за моята карта на РББ. Но преди няколко месеца махнах картата на РББ и за да продължа да плащам сметки през иПей си открих там микросметка с айбан( безплатна е) и си превеждам от револют колкото ми е нижно веднъж месечно. Та сега почти нямам месечни такси към БГ банки( едни 50 ст за една сметка ми останаха ;-) )Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд Значи зареждаш Револют, от който зареждаш иПей, за да си платиш с един клик... и си доволен!?А как зареждаш Революта без кредитна/дебитна карта, която върви с такса?Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд На райфайзен битовите сметки също излизат на деня и се плащат с един клик, пък и сметката си я зареждаш през банкомат, та е доста удобна улсуга.
Публикувано Юли 29, 20196 гд Значи зареждаш Револют, от който зареждаш иПей, за да си платиш с един клик... и си доволен!?А как зареждаш Революта без кредитна/дебитна карта, която върви с такса? Sent from my iPhone using TapatalkЩом си рекъл ще ти го напиша бавно, пък дано ме разбереш ;-) Значи сега имам само кредитна карта която е с 20лв годишна такса и дори с куция кешбек си я покривам. С нея си и зареждам революта, но имам и вариант с превод през пейсера за 1 лв. Няма как да им дам на рбб 24лв на година за да им ползвам дебитната карта и то само в иПей. При тях имам сметка, която е без месечна такса( такава беше промоцията преди години и сигурно яко съжаляват сега при променените реалности). Плащането на сметки поне на банките, които аз ползвам, не е безплатно. Не виждам причина да не си спестя някой лев, като цъкна 2-3 пъти на телефона веднъж месечно. Та така :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд Сега вече знам всичко!Аз пък, вместо да се напъвам да мисля разни еквилибристики, с които да спестя 20 лв. на месец, насочвам умствена енергия в начини да изкарам 200 лв. повече, но това си е мое решение.Що се отнася до различните начини на плащане, Револют поддържам не защото е без такси, а заради безконтактното плащане с часовника. Откакто Монезе се сработиха с Борика не съм вадил карта от портфейла. Сега съм само с Револют в портфейла и плащам само с часовник или телефон — както дойде. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 20196 гд Битовите сметки си плащам и без клик.Като са горе-долу еднакви всеки месец,кво да им кликам...,ааа може би заради таксата.
Публикувано Юли 29, 20196 гд Сега вече знам всичко!Аз пък, вместо да се напъвам да мисля разни еквилибристики, с които да спестя 20 лв. на месец, насочвам умствена енергия в начини да изкарам 200 лв. повече, но това си е мое решение.Sent from my iPhone using TapatalkЕ и аз бях така преди доста години, но като обърнах внимание на таксите, които плащах без да има смисъл, закрих всичко, което не ми е нужно. А що се отнася до умствената енергия, която се хаби, споко имам си достатъчно :-) Както каза - всеки сам си решава.Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 30, 20196 гд Борика се задействат[emoji846]https://www.borica.bg/careers/138-EKSPERT_MOBILNI_RAZPLAShtANIYa-EMP_072019Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Юли 30, 20196 гд Само да не се окаже, че са решили да правят конкуренция на Apple Pay, както много алчни вериги и институции направиха по света. В този случай ще видим услугата чрез Българска банка през крив макарон. И ще продължим да си ползваме Revolut.
Публикувано Юли 30, 20196 гд На кратко, тъжно им е, че няма да могат да виждат къде си харчим парите.Така или иначе и с Revolut пак не виждат къде ги харчим. [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 30, 20196 гд Половината от участниците в темата вече имат толкова опит, че преспокойно могат да кандидатстват за позицията в Борика Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 30, 20196 гд Някой знае ли какво би се случило ако направя следното:От стандартен план в Револют правя упгрейд към Метал. Поръчвам си метална карта и след като я получа пак правя доунгрейд към стандартния план.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.