Публикувано Юли 30, 20196 гд Някой знае ли какво би се случило ако направя следното:От стандартен план в Револют правя упгрейд към Метал. Поръчвам си метална карта и след като я получа пак правя доунгрейд към стандартния план.Опитай, пък после кажи какво е станало [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 30, 20196 гд В faq на револют пише, че ако поискам доунгрейд ще ми зачислят такси за карта и експресна доставка (няма информация за това, колко се плаща). Все пак са го измислили, да не може ей така да си вземе човек метална карта...
Публикувано Юли 30, 20196 гд Намерих нещо във форума на револют за таксата за металната карта ако се направи доунгрейд. Някой казва, че се плащало 50 паунда. Ето темата:https://community.revolut.com/t/metal-card-unsubcription/65160
Публикувано Юли 30, 20196 гд Автор Плащаш такси напред (незнам колко + доставка) има много дискусии във форума по темата. Не мислете, че ще минете метър. Като искате толкова метална карта безплатно има програми, като поканете Н-на брой хора печелите метална за една година и после си остава картата. Редактирано Юли 30, 20196 гд от profusion
Публикувано Юли 31, 20196 гд Банкоматите на Пиб( тези които поддържат безконтактно) вече работят, поне с карта на банката. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 1, 20196 гд Ако не ви дойде картата и ви накарат да поръчате друга, другата трябва ли да се плаща?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 1, 20196 гд Вече съм платил една доставка, ако не дойде, ще трябва ли да платя втора?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 1, 20196 гд Някой който е пускал трансфер до бг банка в лв през револют, може ли да каже дали идва на другия ден или е нужно повече време? Изписа ми 1-5 дни, но 5 ми се струва прекалено... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 1, 20196 гд Пратих до българска банка на 15., писаха, че до 18. парите ще бъдат в сметката. На 16. вече бяха там.
Публикувано Август 1, 20196 гд От доста време тъй наречения " глобус" на банките, ако пуснеш пари сутринта се виждат до края на деня, ако пуснеш след обяд се виждат до края на следващият ден. Би трябвало и тук да е така, освен ако там не стоят буферно без да влизат в глобуса.
Публикувано Август 1, 20196 гд И на мен ми изписа вече че е изпълнен. Ама това беше в рамките на 15 Мин. Едва ли се е отразило веднага в сметката на получателя, а това ме интересува благодаря на всички за бързата реакция. Явно утре вече със сигурност ще са пристигнали, което ми беше важното в случая. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 1, 20196 гд Автор До колкото знам Револют имат сметка в Райфайзен и минават от там. Но не съм пускал до сега по моя сметка за да засеча точно.
Публикувано Август 1, 20196 гд На 30.07 пуснах към сметка в цкб, още същия ден от Revolut получих съобщение, че е изпълнено, обаче в сметката в цкб все още не ги виждам [emoji2959] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 1, 20196 гд Автор Изпълнен превод от към тяхна страна не значи получин от страна на получателя.
Публикувано Август 1, 20196 гд Автор Revolut добавя възможност за търговия с акции https://blog.revolut.com/trading-revolut/
Публикувано Август 1, 20196 гд Колко дена я няма, чакай минимум 3 седмици!Аз ще си я изчакам, че стана и объркване с адресите, смених го в последния момент и не знам на кой адрес са го пратили. Въпроса ми е дали след като съм платил една доставка и не дойде, после при повторна поръчка пак ли трябва да платя или ще е безплатно? П. С. На хора на които пратих покани за безплатни карти вече ги получиха, макар да ги поръчаха няколко дни след моята, а моята я няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Август 2, 20196 гд Само някой да не е взел [emoji23][emoji23][emoji23]. Моята си я пуснаха в пощенската кутия, тя не се заключва и дет се вика всеки можеше да си я вземе от там. [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 2, 20196 гд При нас все още няма пощенска кутия, случайно я видях на стълбите пред улицата в 01.30ч. вечерта. И така...
Публикувано Август 8, 20196 гд Автор Слухове в пространството казват че до края на годината ще имаме бг IBAN в Револют
Публикувано Август 8, 20196 гд Автор Ами ако решиш да си правиш преводи (или някой към теб) от бг банка на английския ще ти излезне през носа Или работодателите няй малкото ще ти искат БГ айбан (въпреки че е провит ЕУ правилата) за да им излиза превода по евтин. Редактирано Август 8, 20196 гд от profusion
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.