Публикувано Август 9, 20196 гд преди 13 часа, gogi6 написа: Много неща променя това Да прав си, ако имам фирмена сметка българска в Revolut, както правя всеки ден по 15 /20 превода с такси от 0,80 ст до лев, си е добре да паднат таксите.
Публикувано Август 9, 20196 гд Имах предвид таксата от 20 евро ако искаш да преведеш пари в чужда еврова сметка от БГ банка.
Публикувано Август 11, 20196 гд Хората вече измислиха схемите. И мен за малко ме заблудиха, че са официален акаунт на Револют. Пускаш реклама за 20 лв. Достига до хиляди потребители. От тях 100 да изпълнят условията, като се регистрират и ползват поне веднъж картата. Ето ти 2000 лв. Който няма фейс: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 11, 20196 гд Днеска тествах теглене от банкомат (Уникредит)с apple pay при Револют не стана но с Монезе успях Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 12, 20196 гд Колко е глупост- не знам. Факт е че в Европа това не се поддържа.Sent from my iPhone using TapatalkВчера изтеглих с Монезе от Уникредит АТМ Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Автор Мен ми се е случвало веднъж в Испания, след 2-3 дена пак си го зеха обаче беше точната сума на плащането, не част от него. Редактирано Август 13, 20196 гд от profusion
Публикувано Август 13, 20196 гд Явно Кауфланд, провежда благотворителна кампания. [emoji846]Ето от днес.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Е цялата е де, няма да се излагат я[emoji846].Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Проблемът е масов, не само кауфланд е забъркан. Май Револют или Уникредит са объркали нещо. https://www.facebook.com/groups/revolut.bg/permalink/477270669501671/ Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Нещо с Револют е проблема. На мен от снощи 120 лв. от Фантастико ми върнаха. Плащано е на 5 август. След тази дата пак имам плащания там, но тях отказват да ми ги върнат гадовете[emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд На 5-ти имам две пазарувания и нямам върнато плащане! Уникредит на 5-ти са имали профилактика и явно всичко, което минавало на техен терминал е върнато Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Някой с опит да сподели от револют към австрийски iban , за колко време минава трансфер ?
Публикувано Август 13, 20196 гд Аз пък изобщо нямам плащане на стойност 8.30, колкото пише, че ми е върнато. А и не ги виждам със знак + никъде. Явно е някакъв бъг.Няма знак плюс. Изглежда по този начин:Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 13, 20196 гд Случвало ми се е 2-3 пъти и в България и в чужбина така наречени “Reverted” или “върнати”. След 3-7 дни ще Ви се появят наново транзакциите директно като Completed или Завършени. Ако тогава нямате пари в акаунта ще излезе на минус. Редактирано Август 13, 20196 гд от ML16
Публикувано Август 15, 20196 гд Още по темата https://www.unicreditbulbank.bg/bg/za-nas/novini/do-kraya-na-godinata-unikredit-bulbank-she-ima/https://blog.fibank.bg/fibank-%D1%81-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8.html Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 20196 гд Автор От месец темата е много скучна дори нямам отхвърлени плащания....., ще мина на андроид и Gpey ???
Публикувано Август 15, 20196 гд От месец темата е много скучна дори нямам отхвърлени плащания....., ще мина на андроид и Gpey [emoji23][emoji23][emoji23]хаха ами тествай да изтеглиш на някой банкомат с apple pay! Аз май съм забравил да отключа АТМ теглене и затова не минаSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 15, 20196 гд Автор Хакер пред банкомата. Дано админския акаунт на банкомата да не е админ:админ ?
Публикувано Август 15, 20196 гд Я обяснете каква е процедурата, че се въртим тука пред банкомата с телефона и нищо не се случва? Почвам да ставам съмнителен. Sent from my iPhone using TapatalkБи трябвало, като поднесеш телефона към символа, да ти отвори менюто с избор на език. Поне с карта е така. Или пък да изпише невалидна карта. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.