Публикувано Октомври 17, 20196 гд Ами хората нали някой ги е наел и съответно трябва да има някакви изисквания към тях? Те са лицето на компанията, с което общувам лично. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 17, 20196 гд Автор Има много отговорни хора, както и безполезни, но това важи за всичко в този живот
Публикувано Октомври 18, 20196 гд Някой знае ли как става работата с поканите на Револют? Пратих на жена ми, тя се регистрира, ама никакъв бонус не ни дадоха.
Публикувано Октомври 18, 20196 гд Трябва да получи физическата карта и да плати нея и тогава ще дадат бонуса
Публикувано Октомври 18, 20196 гд Всъщност май сгреших, може би и с виртуалната да ставаше като се плати, но със сигурност трябва да се направи едно плащане поне
Публикувано Октомври 18, 20196 гд При мен веднага добави 20 лв. Човека се регна, сложи 250 лв. в сметката си и това е. Регистрацията я правихме заедно, няма как да е плащал.
Публикувано Октомври 20, 20196 гд Автор Във ФБ групата тръбят, че новите Виза физически имат проблем с Апъл пей на някой банкомати (предполагам Борика). Някой с наблюдения?
Публикувано Октомври 21, 20196 гд Че те и Mastercard имат проблем с Pay на банкомат... [emoji23] Само на ПИБ става номерът (предполагам заради това, че пуснаха Garmin Pay), ама техните безконтактни банкомати са голяма рядкост. На УниКредит (Борика) и на Райфайзен (собствена авторизационна система) не става. Предполагам, че с Visa положението е същото...Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk
Публикувано Октомври 21, 20196 гд Минават и VISA издадени миналата година UK BIN. Общо взето не минават новите VISA, които все още са само с UK BIN. MasterCard има в момента само с платемите абонаменти. Проблема идва от борика, защото не са си update всички терминали, и понеже е стара мудна структура, не се знае кога ще стане.
Публикувано Октомври 21, 20196 гд Автор преди 4 часа, ML16 написа: Минават и VISA издадени миналата година UK BIN. Точно така. Моите всички физически и виртуални Виза и МК минават, но са от миналата година. Минава и една тазгодишна също с БГ бин МК от лимитед едишън Рейнбоу. Аз не мога да разбера как може тъпата БОРИКА да спъва половината карти и услуга и никой да не може да им каже.... Редактирано Октомври 21, 20196 гд от profusion
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Автор Райфайзен пуска собствен е-портфейл и приложение така че от тях Апъл пей едва ли ще има....Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Здравейте, добавих виртуална карта Revolut в Apple Pay и вече няколко пъти плащам чрез Apple Watch 5, но не навсякъде става. На 50 % от ПОС терминалите изписва Невалидна карта. В моите настойки ли е проблема?
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Хм интересно и аз плащам на 99% само през часовника но досега нямам отказана транзакция! Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Има ли разлика в Револют с каква карта плащаш виртуална или Мастер? Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk
Публикувано Октомври 23, 20196 гд преди 1 час, raizy написа: Има ли значение връзката между телефона и часовника? Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам.
Публикувано Октомври 23, 20196 гд преди 1 час, gorgior написа: С какъв БИН ти е картата? Български или английски? Английски преди 22 минути, ne4o написа: Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам. Има ли значение дали връзката е през wifi или Bluetooth? И дали картата е виртуална или физическа? Редактирано Октомври 23, 20196 гд от raizy
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Цялата работа е една банка да го вкара и другите ще я последват. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Октомври 23, 20196 гд Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам.Абсолютни глупости! Самата идея на епъл пей е да работи без да имаш достъп до интернет, гпс, мобилен сигнал и каквото и да било. Устройството ти реално се превръща в дубликат на физическата карта. Така че няма никаква нужда телефонът да е в теб, когато плащаш с часовника. Sent from my iPad using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.