Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Има слух за някакъв план Плюс под премиум

• Отговори 2.5k
  • Прегледа 475k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нямам желание да се превръща в някакъв ожесточен спор, ама кое би ти било критерий за избор на банка? Не знам дали нещата са се променили в България откакто заминах, ама навремето беше доста все тая в

• Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!

• ДСК най-после потвърдиха, че работят по вкарване на Apple Pay. 

Добавени снимки

Публикувано

Някъде го четох днес официално съобщено това за новия план

Публикувано

Paysera имат Apple pay от днес.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А револют са с карти виза с новия дизайн на логото

Публикувано
  • Автор

При мен излизат старите

Публикувано

В началото ми предлагаше от всички, сега само металните са с новия дизайн, аз съм и с бета версия та затова може при вас да не излизат, ама явно скоро ще бъдат достъпни

9F671D0B-9439-47DE-BA88-E4CE1A2D81F2.png

Сега виждам, че скоро в премиума ще има персонализирани карти

D5FD01B1-5330-4422-91C5-D1F29A06309F.jpeg

Редактирано от Dobriyan Benov

Публикувано

Картата за новия план Плюс

89E014AE-B3C6-4C70-B0B7-2534BA20AB80.png

Публикувано
  • Автор

Видях плана, нещо не намирам разлика със безплатния а искат 7лв/месец? 

Публикувано

Разликата която намерих е в защитата от измама до 1000лв годишно,нищо друго. За 7 кинта на месец не. Сега плащам 1.6 на УниКредит и имам безплатно теглене от техни банкомати и другите стандартни неща. Честно казано ако УниКредит пуснат карта за онлайн плащания с предварително захранване не виждам за какво бих използвал Револют.

Публикувано

Джуниър акаунтите са отключени в плюса също, в смисъл че ги няма ограниченията от безплатния акаунт

Публикувано

Аз ползвам безплатна еднократна виртуалка с фри акаунта !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Един въпрос за револют и за часовник. Опитвам се да го сложа на циферблата но не на всеки ми се появява а уж ас все кръгли и долу дясно ми дава да сложа нещо, нормално ли е? Другото е дали трябва да включа баграуб рефреш на рефолюта и прукижението да ми седи във фонов режим за да рефрешва сумата на часовника? Защото забеляза че 1-2 компликации на 3д-парти приложения не се рефрешват или поне не често?

Публикувано

Аз също giphy.gif

Публикувано
преди 4 часа, profusion написа:

Един въпрос за револют и за часовник. Опитвам се да го сложа на циферблата но не на всеки ми се появява а уж ас все кръгли и долу дясно ми дава да сложа нещо, нормално ли е? Другото е дали трябва да включа баграуб рефреш на рефолюта и прукижението да ми седи във фонов режим за да рефрешва сумата на часовника? Защото забеляза че 1-2 компликации на 3д-парти приложения не се рефрешват или поне не често?

Ако те разбирам правилно, не можеш да сложиш револют на някои циферблати, което е нормално, защото имат различна насоченост и възможност за добавяне на определени приложения към тях. На втория ти въпрос, дори и да не е разрешена работа в бекграунд на револют, това няма да попречи при плащания, а при отваряне на приложението,сумата ще се рефрешва на дисплея на часовника.

Публикувано

AW app-ът на револют е един от най-безполезните. Наред с Google maps.

Публикувано
  • Автор

Що да е безполезно добре е да знам че имам наличност заредена аз пазарувам само с револют.

Публикувано

Защото единствената информация, която дава, и то когато му скимне, през повечето време казва да се отвори приложението на телефона, е какъв ти е баланса и последните няколко транзакции на ужасен фон със ситен шрифт.

Публикувано

Приложението за часовника и при мен много често казва да пусна на телефона, на компликации сумата не се обновява много често, общо взето на часовника е безсмислено, иначе и аз плащам само с револют ама гледам баланса на телефона

Публикувано

А какви са плюсовете да плащаш с револют у нас, ако заплатата ти я превеждат по сметка с карта на банка, която поддържа епъл пей? За чужбина, онлаин пазаруване, валута, акции, изпращане на пари ясно.

Публикувано

Когато ти запорират сметката в банката - ще разбереш. Не забравяй, че живееш в България и тук всичко може да се случи.

Публикувано

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23],сметките значи...запорирани като през 90-те...

Публикувано

И аз започнах в началото да го ползвам точно заради запор, сега мога да си плащам и с картата на ПИБ, обаче ми е много по-удобно с револют - приложението е по-удобно и по-бързо мога да проверя баланс и т.н., извадил съм карта и на дъщеря ми, със съпругата ми ползваме  заедно моя акаунт - много по-лесно е да имаме един общ, и накрая - не че го ползвам толкова много в момента, но за статистиката е по-удобно като всички харчове са от едно място да видиш къде са ти отишли парите :)

Публикувано

А това с касичката е много яко също. Заделя ти малки парички с всяко плащане.

Публикувано

Аз в момента най-вече затова го ползвам. Направил съм рестото по 5 и се събират малко кинти.

Публикувано

И аз това се чудя!? Нали са си твои парите и имаш достъп до тях. Във всеки един момент можеш да ги и харчи. ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.