Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre

Featured Replies

Публикувано

Те и сега могат да изискат такъв документ. 

• Отговори 2.5k
  • Прегледа 475k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Нямам желание да се превръща в някакъв ожесточен спор, ама кое би ти било критерий за избор на банка? Не знам дали нещата са се променили в България откакто заминах, ама навремето беше доста все тая в

• Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!

• ДСК най-после потвърдиха, че работят по вкарване на Apple Pay. 

Добавени снимки

Публикувано

Ами аз съм превъртял хиляди левове през тях ,досега нищо не са искали освен началната верификация. Сега вече като банка , може да започнат и с номерата на нашите "добри" познати бг банки.

Публикувано
  • Автор

Когато зареждаш с банкова карта на твое име не е нужно да ти искат такива документи.

И аз се прехвърлих, сега само нови екстри ще има вероятно в бъдеще и бг айбан. Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. 

Доволен съм! :)

Публикувано

Калвото и да стане, ще се случи и за прехвърлилите се и за непрехвълилите се, то таксите вече ги увеличиха, а безплатните лимити ги намалиха без значение дали си към банката или не си.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
Когато зареждаш с банкова карта на твое име не е нужно да ти искат такива документи.
И аз се прехвърлих, сега само нови екстри ще има вероятно в бъдеще и бг айбан. Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. 

Доволен съм! [emoji4]

Най-голямата екстра беше да не е банка. Тук имаме достатъчно!
Публикувано
на 3.03.2021 г. at 21:12, profusion написа:

Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани. 

Това мисля, е по-сложноват отколкото изглежда въпрос. Банка с виртуални (х)активи. Странно ми напомня за един термин в нашата сфера :)

Публикувано
на 3.03.2021 г. at 19:12, profusion написа:

Сега колкото имате вкарано вътре са гарантирани.

До 196 000 лева, мисля.

Публикувано

Опция за промяна на иконата
330e3185141d62217ac55bf8dab2623e.jpg

Публикувано
преди 18 часа, gogi6 написа:

Опция за промяна на иконата

Мда. Стандартът си е стандарт. [emoji23]

e5d6d0dae3eabf4d674f511810089509.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от arm11

Публикувано

Някой ползва ли curve с Apple Watch ?

Аз я използвам защото банката ми не поддържа Apple Pay.

Или по-точно използвах.

Само се бях регистрирал и след това я добавих в Apple wallet и си работеше супер: разцепвах се да плащам с часовника. Но наскоро реших да си поръчам и физическата карта. И в момента който направих това следващите две транзакции паднаха. От моя страна изглежда да минава транзакцията: curve я показва като успешна. Но на ПОСа пише “отказана транзакция”. След втория опит спрях да плащам през часовника :(

Публикувано
Някой ползва ли curve с Apple Watch ?

Аз я използвам защото банката ми не поддържа Apple Pay.

Или по-точно използвах.

Само се бях регистрирал и след това я добавих в Apple wallet и си работеше супер: разцепвах се да плащам с часовника. Но наскоро реших да си поръчам и физическата карта. И в момента който направих това следващите две транзакции паднаха. От моя страна изглежда да минава транзакцията: curve я показва като успешна. Но на ПОСа пише “отказана транзакция”. След втория опит спрях да плащам през часовника default_sad.png

Освен да изчакате да пристигне пластиката и да добавите картата наново в телефона и часовника. Принципно, при прехвърляне на дигитализирана карта от портфейла на телефона в портфейла на часовника ми е искало CVV код, който е на гърба на картата. Да не би и тук да трябва нещо такова? Моята карта Curve е отдавна и тогава направо поръчах пластика, като чак след като дойде си дигитализирах картата, та случаят ми е по-различен. Наистина, щом сте поръчали пластика, изчакайте я и междувременно си плащайте с телефона.
Поздрави!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

В револют може да си сменяте username вече. Имате право на общо 2 смени. Трябва да сте на последната версия.

Публикувано

Има ли начин револют джуниър да има връзка с картите и на двамата си родители?

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано

Мисля, че имаше опция, но не съм сигурен.

Публикувано

Намерих го - на само с премиум план. [emoji35]

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk

Публикувано

Screenshot 2021-04-23 at 0.34.29.png

Публикувано

Да, да, да ...най-накрая и пощенска банка да направи нещо по въпроса.

Публикувано

Спокойно , ДСК не вършат нищо..

Публикувано
на 23.04.2021 г. at 0:35, Aveliky написа:

Screenshot 2021-04-23 at 0.34.29.png

Реално имам ли нужда от това тяхното приложение ONE wallet на Пощенска, за да правя разплащания през айфон?

Добавих си моята дебитна карта в Wallet аппа и уж всичко е точно. Скоро ще го тествам и се надявам да няма нужда да се инсталира аппа на Пощенска.

А тук са обяснени и двата начина, но не става ясно дали има нужда от ONE wallet - https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/apple-pay?sc_camp=F38C0F7A14EE47A9F5ABFB2FA396AA18

Публикувано

Приложението им One Wallet by postbank е много приятно и показва транзакциите които са правени с картата през месеца. На мен ми е по-удобно за гледане на статистика от колкото m-postbank. Дали трябва или не, нямам идея но ми е удобно и ще си го ползвам. Между другото след регистраци, приложението предлага да се създаде и дигитална карта която да си я зареждаш и да плащаш с нея.

Публикувано
Реално имам ли нужда от това тяхното приложение ONE wallet на Пощенска, за да правя разплащания през айфон?
Добавих си моята дебитна карта в Wallet аппа и уж всичко е точно. Скоро ще го тествам и се надявам да няма нужда да се инсталира аппа на Пощенска.
А тук са обяснени и двата начина, но не става ясно дали има нужда от ONE wallet - https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/apple-pay?sc_camp=F38C0F7A14EE47A9F5ABFB2FA396AA18

Как я добави без приложението? Като дам ръчно добавяне и няма опция пощенска

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

@Русев избрах последната опция - Add a Different Card, там си я сканираш, разпознава се че е от Пощенска, излизат ти на български техните Общи условия, които трябва да приемеш и си готов. 

Разбира се ще трябва да я тествам, да видя дали работи без това тяхното приложение, но според Apple - би трябвало да работи. Излезна това след като регистрирах картата

IMG_1949.jpg

Редактирано от robot

Публикувано

Тествах я днес и си работи. Платих през часовника на няколко места и всичко мина успешно. Картата беше добавена директно в портфейла на Епъл пей.

Публикувано

ЦКБ още не се поддържа, нали ?

Публикувано

Не

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.