Публикувано Декември 7, 20196 гд МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ! Заради недостиг на място телефона ми изтри всички бележки, а в тях имах страшно важна информация. Най-лошото е, че бележките бяха "local notes" , вместо да се съхраняват в iCLOUD или в имейла , те се съхраняваха директно в телефона ми. Има ли начин да ги възстановя въобще? МНОГО СЪМ ОТЧАЯНА моля пишете ми
Публикувано Декември 8, 20196 гд Имаш ли запазен backup от телефона някъде? На Компютър или в iCloud?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор преди 5 часа, Русев написа: Имаш ли запазен backup от телефона някъде? На Компютър или в iCloud? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro За съжаление на компютъра със сигурност не. А за iCloud не съм сигурна, то backup-a в iCloud не става ли автоматично от айфона (без аз да правя нищo manually) ?
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор преди 2 часа, KurtiMakarov написа: Освободи малко място и виж дали няма да се покажат. Освободих още вчера, снимките,които бяха също изчезнали се показаха, но не и бележките.
Публикувано Декември 8, 20196 гд Напълно безсмислено. Провери си акаунта в облака откога имаш бекъп(и дали изобщо имаш). Само там ти е спасението. Заради важните неща(както в твоя случай), винаги имам бекъп на компютъра, който правя ръчно(не се припокрива от следващия ) веднъж месечно.
Публикувано Декември 8, 20196 гд Супер странно как така ще изтрие бележки без дори да те попита. Можеш да провериш дали ги няма в Recently deleted, макар че не съм сигурен дали локалните бележки отиват там.
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор Да обобща : 1. Софтуерът версията на телефона ми не е ъпдейтвана от повече от година, защото все нямам достатъчно памет да го направя. 2. Вчера заради недостиг на storage айфона ми преджаса и всички снимки и бележки се изгубиха от телефона ми, после след няколко секунди снимките се появиха отново , но бележките не. 3. След това изтрих снимки и всички имейли свързани към телефона ми. Освободи се място. Свързах пак всички имейли на телефона и при свързването натиснах “notes on”. Тогава в бележки ми се появиха САМО тези 3-4 маловажни бележки, които очевидно са се съхранявали в имайлите. Всички останали адски важни notes, които бяха съхранявани директно в телефона ми (не в iCloud или в email) така и не се появиха повторно. 4. Днес освободих още място в телефона и го рестартирах много пъти. 5. Не съм запазазвала backup от телефона На Компютъра със сигурност. 6. А за backup в iCloud не съм сигурна дали има запазен, тъй като аз лично manually не съм backup-вала, но то backup-a в iCloud на телефона ми като отида си седи „Оn” и notes също са на „on” в iCLOUD-a. -> моля погледнете снимките, които прикачих. (В такъч случай не става ли автоматично от айфона backup-а (без аз да правя нищo manually) ? 7. Като отида в Storage на телефона забелязах ,че Notes app въобще не фигурира/го няма в storage-a на телефона. Мислите ли ,че ако резетна айфона сега и стане като нов и след това задам “ Restore from Icloud Back up” ще мога да се добера до бележките, запаметени в телефона ? Или най - вероятно ще ми излезнат само тези бележки съхранени в iCloud? както е описно в тази статия https://www.iphonelife.com/content/how-to-restore-your-iphone-icloud-backup?fbclid=IwAR04aZUi4107KRtJAlHA8kvSkAwLuIFvoXtbT-d_69GBzq_1gIZXQzFeBNI преди 2 часа, Alxx® написа: Напълно безсмислено. Провери си акаунта в облака откога имаш бекъп(и дали изобщо имаш). Само там ти е спасението. Заради важните неща(както в твоя случай), винаги имам бекъп на компютъра, който правя ръчно(не се припокрива от следващия ) веднъж месечно.
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор преди 1 час, killer4o написа: Супер странно как така ще изтрие бележки без дори да те попита. Можеш да провериш дали ги няма в Recently deleted, макар че не съм сигурен дали локалните бележки отиват там. Де да бяха в изтрити... на този етап мисля, че ми трбява магъосник. Много съм отчаяна тези бележки ще ми струват много в буквале ни преносен смисъл
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор Някой може ли да ми препоръча айфон спциалист или сервиз, който има опит с подобни проблеми? ?
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор Опитах също logging into iCloud on the web за да видя дали са там , но Notes app беше празен...
Публикувано Декември 8, 20196 гд Може да опиташ с някакъв iOS Data Recovery софтуер. Повечето са платени, но има и trial версии. Инсталираш го на компютъра, връзваш iPhone-а с usb кабел и пускаш програмата на компютъра да го сканира.
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор преди 1 час, Izzy написа: Може да опиташ с някакъв iOS Data Recovery софтуер. Повечето са платени, но има и trial версии. Инсталираш го на компютъра, връзваш iPhone-а с usb кабел и пускаш програмата на компютъра да го сканира. Не съм използвала до сега iOS Data Recovery софтуер. Но ако го инсталирам свържа айфона с usb кабел и пуска програмата на компютъра да го сканира, тази програма няма ли да ми намери файлове от последния iCLOUD backup само? Защото на мен мен ми изчезнаха на 7 декември и бих искала да намеря бележките си от преди тази дата.
Публикувано Декември 8, 20196 гд преди 35 минути, Crying написа: Не съм използвала до сега iOS Data Recovery софтуер. Но ако го инсталирам свържа айфона с usb кабел и пуска програмата на компютъра да го сканира, тази програма няма ли да ми намери файлове от последния iCLOUD backup само? Защото на мен мен ми изчезнаха на 7 декември и бих искала да намеря бележките си от преди тази дата. Не, този тип програми сканират локалната памет на телефона, а не в iCloud. Точно като за твоя случай е. Редактирано Декември 8, 20196 гд от Izzy
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор преди 1 час, Izzy написа: Не, този тип програми сканират локалната памет на телефона, а не в iCloud. Точно като за твоя случай е. Звучи идеално, благодаря за предложението! Можеш ли да ми препоръчаш коя точно да изтегля?
Публикувано Декември 8, 20196 гд Автор Сега се сещам каква може да е причината бележките да ми се самоизтрият . ... айфона ми има гадна auto clean function и почва да трие data from apps автоматично, когато няма място! До сега само ми е триел Safari caches и др подобни, но никога не съм оачвала, че ще ми се изтрият бележките! Как ми се иска само да я бях изключила тази функция ..... Редактирано Декември 8, 20196 гд от Crying
Публикувано Декември 9, 20196 гд преди 9 часа, Crying написа: Звучи идеално, благодаря за предложението! Можеш ли да ми препоръчаш коя точно да изтегля? Пробвай https://www.easeus.com/mobile-tool/free-iphone-data-recovery.html имат безплатна версия.
Публикувано Декември 9, 20196 гд Автор преди 5 часа, Izzy написа: Пробвай https://www.easeus.com/mobile-tool/free-iphone-data-recovery.html имат безплатна версия. Благодаря! Сега ще я инсталирам. Сори за глупавия въпрос, но да те питам последно - сега като е сваля програмата и свържа телефона ми с USB кабел към компютъра, трябва ли да имам включен WiFi на айфoна докато програмата работи и търси файлове в него? Тъй като за момента на телефона съм му изключила мобилните данни/WiFi-a , защото не искам телефона атоматично да прави нови backups, за да не се презапишат (overwrite) върху стария backup, когато имах бележките все още в него.. Редактирано Декември 9, 20196 гд от Crying
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.