Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Звънене от непознати субекти/фирми (има ли приложение)

Featured Replies

Публикувано

Някой знае ли някакво приложение или нещо в тази насока, издивявам като ми звънят някакви непознати от фирмички да ми предлагат нещо. Преди малко финансови услуги, викам им ама от къде имате номера ми - не можем да ви кажем WTF?! А аз не съм от хората дето си го плеска наляво и надясно номера.....? 

Публикувано

Е то в настройките си има бутонче да заглуши непознатите номера, но това означава, че никой, дето му нямаш записан номера, няма да може да ти звъни. Друг вариант е да вкараш тези, дето искаш да могат да ти звънят в списък и да ползваш  Do Not Disturb

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Как откъде? Телемор продават всичко и на всички. Директният маркетинг по телефона е забранен в ЕС и България. Аз съм спечелил две дела срещу телемор за такива неща и затова отдавна не съм техен абонат. Едното включваше комбинирана жалба в прокуратурата срещу телемор и агенция по вписванията...

Публикувано

Аз вдигам и като чуя че се опитват да ми пробутат нещо, затварям и блокирам номера.

Засега 6 са в черния списък :D

Публикувано
  • Автор
преди 7 часа, Pe6o666 написа:

Аз вдигам и като чуя че се опитват да ми пробутат нещо, затварям ....

Хахаха трябва да го пробвам, миналия път 10мин чаках докато взема думата и кажа не ме интересува.....

Щом няма приложение, нали всеки е регистриран в операторите няма анонимки карти, защо не направят да ти излиза Име или фирме, ще е толкова по лесно..... ?

Редактирано от profusion

Публикувано

Щото личните данни..., ама като продават информацията няма лични данни!

Публикувано

Именно! Ние тук сме добре в това отношение, в щатите е мъка. Там директният маркетинг не е забранен и спамът е повсеместен. 

Публикувано

Те не само за маркетинг продават, разни неприятни личности са ме търсили на новера на роднини, което никога и никъде не са давани, как аджеба се добират до такава информация, при това безнаказано, не е ясно, ама отнасят яки “благословии”. Иначе скоро получих рекламно съобщение от магазини Зора, от които не съм пазарувала, камоли номер да съм давала...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не си давала, ама сигурно имаш абв поща, фейсбук и още няколко платформи на които си даваш номера. Всичко се търгува.

Публикувано

Абв-то е пълен траш и много отдавна го разкарах, тогава даже не съм била с този номер, нямам идея искали ли са въобще, но клюкарникът със сигурност го има, само дето не виждам връзката с нашенските досадници. Както и да е, наспали ме добре, решение няма, освен ако не живеем в пещери, ама може и там да ни открият по дима от огъня.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Кой използва български имейли изобщо баси! То е ясно че и гмаил чете за реклами, ама поне е 20000 пъти по-добре от абв и майл.бг?!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.