Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Малко помощ

Featured Replies

Публикувано

Здравейте на всички, през целият си живот съм имал само андройт телефони и за много малък период от време един айфон 3G и реших отново да си взема айфонче и за това дойдох във този форум за да се посъветвам със вас понеже не съм много запознат със айфоните пък и не ми е много голям бюджетът и нямам много опций изборът ми е между 6s,7,7+,8 и 8+(който ми малко над бюджета) и искам да попитам кой от тези е най спулочлив понеже се посъветвах със някои приятели които използват айфон от известно време повечето ми казаха че 7 за сега е бил най сполучлив но реших да дойда тук и да се посъветвам със всички вас или поне тези от вас които четете това. 

Публикувано

От познати в GSM сервизи съм чувал че 7-цата е доста читаво направена.

Иначе основното което е като разлика между 7 и 8 е безжичното зареждане.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Шестицата се огъва, седмицата има склонност да отлепва чип и да спира да се чува, така че осмицата е добър избор, пък и е най-нов от предложените опции, това бих казала аз, въпреки че посочените проблеми все пак не са толкова масови, аз имах шестица и без проблем приятел все още я ползва, на 5 години е, седмицата ми е в малката и тя няма проблеми, но пък на мъжа ми седмицата вече едва се чува и всеки момент очаквам да стане за кофата.

Редактирано от dessyteneva

Публикувано

Това е едно от онези изречения, които прочиташ на един дъх...

Наскоро си говорих с един човек с доста сериозни сервизи и той каза, че според него 8-цата е най-читавият айфон.

Публикувано

От личен опит: от изредените осем е логичният избор. Обаче преди него на твое място бих инвестирал в образование по български език. Не се сърди, но написаното от теб е кошмарно във всеки един смисъл.

Публикувано

Моят глас е за 8+. Това е телефонът с най-добра батерия и снимки от изброените апарати (а мога да добавя и Х към тях). Има quick charging, Wireless charging, 2ра ген. тъч айди (доста по-бързо) и тн.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.