Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

СИМ карта - дубликат

Featured Replies

Публикувано

Възможно ли е да си изкарам от оператора 2 сим карти на един план, идеята ми е да вкарам в таблета и да черпя нет от същия план, инъче трябва да шервам по вифи и батерията отиде...?

Публикувано

“А1” имат опцията.

Публикувано
  • Автор

Кофти на Телемор съм.

Публикувано

По спомен, преди години и те имаха нещо подобно. Но то май беше два номера в една карта.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

При Мтел беше безплатна втората карта, после я направиха с допълнителна такса - 5лв по спомен. Теленор имаха и те подобна услуга, но инфото ми е от преди 3 години.
Отчиташ ли факта, че щом телефона звъни, ще звъни и таблета. СМСите също ще са на двете места?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Теленор не го предлагат. Аз преди на Мтел го ползвах за да си сложа втората карта в iPada-а за данни. Но от както минах на Теленор не става...

Публикувано
  • Автор

тъпо...

Публикувано

На “А1” е три лева мисля втората. И сега имам разправии с тях, понеже съм в чужбина и загубих допълнителната. Имам генерално, нотариално заверено, безсрочно пълномощно и не щат гадовете да я преиздадат. Два дни разговори, разправии, разкарвания и сега чакам пак отговор до Неделя. Чудо

Публикувано

Три лева с ползване на данни,един лев само за разговори.

Публикувано

Нещо такова. А някой със сходен проблем като моя?

Публикувано
Три лева с ползване на данни,един лев само за разговори.

1 лв е само за разговори, ако искаш и дата + 3 лв и стават 4 на месец.
СМС - те идват само на главната карта.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • 1 година по-късно...
Публикувано

На “Виваком” има ли опция, говорих със съпорта им ама не ме разбраха и ми говорят за виртуална. И аз като колегата искам да използвам нета на таблет.

Публикувано

Обади се пак. Какво означава да не те разберат? Втора карта /клонинг/!

Публикувано

Да, карта клонинг. Аз може би не съм бил точен във въпроса защото попитах за дубликат. Някой има ли клонинг на сим карта към Виваком?

Публикувано

А1 са единствения български оператор, който предлага клониране на СИМ. 

Публикувано

Днес сложих eSIM на Виваком и махнах физическата карта. Всичко хубаво, докато не се появи първия проблем. Съобщенията в iMessage към други айфони вече не са сини (безплатни) а зелени (които се плащат). Докато се усетя и се набутах с пари за няколко смс-а. Защо се получава така не ми е ясно. "Send as SMS" функцията не ми е активна, така че не е от това. Също така, в Settings-->Messages--> iMessage си е активно както трябва да е, a в Send & Receive съм задал да получавам и отговарям на iMessages и от телефонния номер, и от Епъл акаунта, а да започвам нови conversations - от епъл акаунта. Някой има ли идея защо се получава така?

Публикувано

Как е зададен eSIM-а?
Аз с тези настройки нямам проблеми.

7e308d73d2dc9795aa02fe4ccd3bc703.png
fbaba9b71f92b1eb7569f139591c7391.png

Публикувано

Само една ли е картата в телефона?

Публикувано

Само една е, да.

Есим-а е зададен като primary. Всъщност когато настройвах есим-а първоначално, не бях извадил физическата карта. И есим-а ми излезе като personal, не primary, затова извадих физическата и след това продължих с настройването, като вече го зададох да е primary.

Интересно, че не виждам полето Data Plan Label за да сверя пак. Може би трябва да сложа и физическата, за да излезе? Или не го търся където трябва, в settings--> mobile data не го намирам, не излизаше ли там?

IMG_E3294CC90A42-1.jpeg

ПС: намерих къде е, като деактивирам "Turn On This Line" и излиза:

IMG_1700.jpgОще по-озадачаващо е, ще старите съобщенията отпреди да махна физическата карта, които бяха в син цвят, вече и те са зелени...

Чудя се дали да не премахна есим-а и да пробвам да го активирам наново?

Редактирано от ivander

Публикувано

Дай да видим в ай месиджа настройките.

Публикувано

IMG_1701.PNG

IMG_1702.PNG

IMG_1703 2.jpg

Редактирано от ivander

Публикувано

Според мен е защото ню конверсейшън ти е имейла. Накарай някой с ай месидж да ти пише първи и виж като отговаряш дали ще светнат синьо.

Публикувано

Мистерията е разгадана. Накарах човека с айфон, на който писах и ме таксуваха като смс да ми прати съобщение, и съобщението ми излезе като непознат номер, в синьо. Бил си сменил днес номера и закрил стария, затова се получавало така. А аз помислих че е  от есим-а. Благодаря за помоща все пак :)

Публикувано

Моля.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.