Публикувано Декември 21, 20196 гд Здравейте, След като успешно плащах повече от месец с Apple Pay (физическа Revolut Mastercard) - навсякъде по магазините, изведнъж телефонът спря да се свързва с терминалите. Вадя физическата карта и правя плащане (безконтактно), но с телефона вече не става. Не съм сменяла нищо по телефона, просто един ден спря да работи. Пробвах да изтрия ( и добавя отново картите (и физическата, и виртуалната). Картите не са suspended - всичко е наред в Revolut. Телефонът ми е 6s. Знае ли някой как да разбера какъв е проблемът?
Публикувано Декември 22, 20196 гд Автор Ами точно това ми е питането - как да проверя. Нямам представа как се проверява работи ли NFC чипът или проблемът е друг. Не намерих конкретен отговор. Засега не бих искала да се отваря телефона.
Публикувано Декември 22, 20196 гд Може да се тества с NFC таг... сваляш NFC tools и си намираш подобен таг ЦЪК
Публикувано Декември 23, 20196 гд С програмата горе може да пробваш ако имаш и NFC катти за транспорт или други такива, но трябва да си сигурен че са NFC, а не друг тип. ПП какво означава "спря да се свързва с терминалите" - Като подадете за плащане не реагира ли или грешка? Примерно ако допрете до терминал заключен телефон събужда ли се? или няма реакция? ПП2 някой да слее темата с основната за АП. Редактирано Декември 23, 20196 гд от profusion
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате