Публикувано Февруари 7, 20206 гд Здравейте имам проблем със свалянето на снимките на лаптопа и на двата апарата изписва това [i Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Публикувано Февруари 8, 20206 гд Пробвай да копираш няколко снимки вместо цялата папка. От опит знам, че на бозата като опиташ да копираш голям брой снимки от iУстройство дава такива грешки. Единственото спасение е да ги копираш по малко.
Публикувано Февруари 8, 20206 гд Сложи отметка на keep originals и си готов. Photos/transfer to mac or pc/keep originals Редактирано Февруари 8, 20206 гд от Simeon Simeonov
Публикувано Февруари 9, 20206 гд на 8.02.2020 г. at 11:49, kal1ch написа: От опит знам, че на бозата като опиташ да копираш голям брой снимки от iУстройство дава такива грешки. Кал, проблемът е в "хубавата" десетка и отношението й към драйвърите. Оправията наистина е до 20 снимки на трансфер. На мен така ми изхвърляше кабелите за диагностика(от няколко фирми), като пусна да гледам над три параметъра в реално време(трябва да мога по осем/ОБД и над 12/ЮДС). Надух главата на Аутоком и ми дадоха най-после лиценз работещ под Уин7.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате