Публикувано Март 18, 20206 гд С айфон Х съм. Искам да кача от IOS 12.4 с джейл до 13.2.3, която вече не се подписва от Епъл и отново да направя джейл с Unc0ver. Имам запазени SHSH за 13.2.3. Доколкото успях да разбера, може да имам проблем заради SEP (Secure Enclave Processor). Бихте ли ми казали дали има инструмент или ръководство, което да ми помогне. Благодаря.
Публикувано Март 18, 20206 гд Мисля, че е невъзможно да стигнеш до 13.2.3 и да джейлнеш с unc0ver. По-скоро 13.3.1 и Checkra1n.
Публикувано Март 18, 20206 гд Автор Да знам, че мога да джейлна с Checkra1n, но ако е така предпочитам да си остана на 12.4, защото за Checkra1n при всеки рестарт ми трябва компютър за ре-джейла и то мак или линукс - доста зависимости. Добре де, защо изобщо TSSavera ти предлага да ги запазваш тези shsh blobs? Къде точно е пречката, знаеш ли?
Публикувано Март 18, 20206 гд Много време не съм се занимавал с джейлбрейк и не си позволявам да давам съвети. Но назад във времето никога не съм разчитал на TSS. В комбинация с Windows винаги е било кошмар. То смяна на Host файлове, след което проблеми с iTunes..че и до преинсталация на Windows. Само като си помисля и ми идва да се изкъпя в морето!
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате