Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Избор на Ipad.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, имам нужда от малко помощ при избора на Ipad. Прял съм се на конкретно два модела, но с доста различни характеристики. Двуомя се между Ipad 7 /128гб и Ipad Air 2019 / 64гб като са съобразен с бюджета, който е около 1000лв. Бих дал малко повече за  Air, но не знам дали си заслужава близо 250лв оггоре. Процесора е по нов от на Ipad 7, по хубава предна камера, но за сметка на това ще го взема с два пъти по малко памет. Таблета ми трябва за четене и редактиеане на документи, отваряне на чертежи, книги, новини, музика, youtube и някоя друга игра. Няма да се прави нещо кой знае колко професионално на него. Може би единственото нещо, което ме спира за 7 e дисплея, който не езалепен за стъклото а има въздух между двете, това наистина не ми харесва, но всичко друго за цената си ме устройва. Какво бихте избрали между двата модела?

Публикувано

Аз винаги съм имал стандартния, тъкмо реших на Air (заслужава си) те па тая година март месец не изкараха :( Ама ще чакам, не ми се зима стар модел от миналата година.

Сега съм с такъв дето не е залепен за дисплея и яко трака дразнещо като куха лейка :)

Редактирано от profusion

Публикувано

Бе трака, ама като го пукнеш смяната е в пъти по-евтина ;)

Публикувано

Мммм, много дразни направо като алиекспреско ми трака ?, толкоз години не съм изпускал пад, втори път няма да купа тракащ....

Редактирано от profusion

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Да подвигна малко темата. Взех Samsung Tab S6 lite за да си върша бързи задачи през Office 365 приложенията и гъдела на писалката, която е включена за 580лв (на промоция), какво и 64гб място.
Игричките на детето - ок. Рисуването - готино. Youtube - супер.
НО! супер зверски неприятен лек лаг в почти всичко. Всяко едно приложение, дори и в във фонов режим работел, при стартиране 0,5 секудни.
Outlook, ако не дъм отварял скоро - 10секунди ! Microsoft Teams - мъка сериозна!

Та вървя към връщане, защото това след 1-2 години ще е абсолютно неизползваемо.
Въпросът е, какво да вземам? Обмислям iPad 8 порафи липсата на необходимост от по-сериозна машина предвид естеството на нуждите ми ( не съм фотограф или дизйанер).
Удобството на писалката не знам дали би ми липсвало досттъчно за 200лв отгоре на вече и без това струващ 980лв със 128гб и без LTE.
Благодаря за всеки съвет.

ПП: хем не съм умрял за таблет, хем искам да имам, хем ме влудява Андроида на таблета (поне на този конректно! Не съм се заглеждал в Tab S7..)

Публикувано

Един прител взе ipad 8 за детето и е супер доволен. Даже обмисля и клавиатура да купи че го ползва и той. Не мисля че ще сбъркаш с него, особено за парите които струва.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Предполагам 128GB ?

Публикувано

Това не знам. [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.