Публикувано Октомври 13, 200916 гд Още малко иконки когато е удобно, не мога да рабера имам библиотека от над 2000 икони вече, ама ей тези пак ги няма. MCleaner AnyRing Kirikae Предварително, Благодаря.
Публикувано Октомври 14, 200916 гд Някой ще може ли да качи темата с всички излезнали икони някаде другаде,защото съм в чужбина и немога да дърпам от 4storing.
Публикувано Октомври 14, 200916 гд Напиши ако не са ти дали линк до сега на лични, ще пробвам да ти шерна приватно пространство, с всичко което имам, бих ти качил веднага целия сорс който притежавам на тази тема, но нямам акаунт никъде в чужбина, но ще подсигуря добър международен ъплинк от мен.
Публикувано Октомври 15, 200916 гд Ще може ли някой да направи един бърз видео урок как се правят икони с шаблона, който е даден в самата тема, че не съм много на ти с фотошопа.
Публикувано Октомври 19, 200916 гд Възможно ли е някой да ги кажи на чужд сайт, понеже този 4storing много време ме карат да чакам за някакви 20мб и се нервя, а няма да им цакам 2.4лв за 1-2 файла.
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Извинявам се за може би тъпият въпрос но как да изкарам иконката за времето горе до тази на батерията :confused:
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Ами инсталирах си я и ми се смени иконката ама незнам как да я кача горе
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Дай Скайп на Л.С. или пиши на моя по-късно като се прибера ще оправим нещата.
Публикувано Януари 5, 201016 гд Заповядай: Calculator.app Редактирано Януари 22, 201016 гд от Grievous
Публикувано Януари 5, 201016 гд Ето 3 излишни мнения: apodjeki това което е дал The Shaman в 3 пост е твоята находка, ама кой да търси. Гледате само кепето на темата, или края и. Виж какво открих в архива му, който е само 4 MB.
Публикувано Януари 5, 201016 гд А че аз го изтеглих ама нещо, какво стана не помня да съм виждал тея работи вътре :mrgreen: Благодарим!
Публикувано Януари 17, 201016 гд Автор Добавих още 158 икони в архива на Matte Nano.Ако не ви се тегли целия архив може да свалите новите иконите от тук Също така са добавени нови елементи в архивите с Matte Aqua и Matte Graphite Знам че темата е много стара .. но ще помоля mupo ако даде нов линк към всичките икони за да си ги добавя.Благодаря Предварително.
Публикувано Януари 21, 201016 гд Автор Благодаря ти много,но това са само "Loaders" без иконите. Редактирано Януари 21, 201016 гд от climber4o
Публикувано Март 29, 201016 гд Matte Nano Промени: 1. Индикатор на Батерията 2. Индикатор на WiFi 3. Слайдър ( Предоставен от GPower ) 4. 2600+ икони (Ако някой има нужда от някоя мога да му помогна) 5. Matte Loaders ( Скрееновете повечето на си на местото ) Мисля че се получи добре. Надявам се да се хареса... Редактирано Март 29, 201016 гд от Gregg
Публикувано Март 31, 201016 гд Няколко икони които направих за тази тема на приложенията: App Store / Carpenter / Photos / Safari / Videos
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.