Публикувано Юли 12, 20205 гд С нея съм и засега се държи добре, но не съм ровил много. Виждам козметични промени.
Публикувано Август 8, 20205 гд Пиши, като я махнеш. Вярвам ще е скоро [emoji854]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 9, 20205 гд Автор преди 22 часа, DreamcatcheR написа: Пиши, като я махнеш. Вярвам ще е скоро Sent from my iPhone using Tapatalk Не е сугърно харесва ми как върви, за сега няма бъгове ..... (дори използва по-малко памет при същите апове и табове пуснати!)
Публикувано Август 10, 20205 гд И при мен върви добре. Не мога още да възприема новия интерфейс, но е въпрос на свикване предполагам. Засега съм забелязал един бъг, поне при мен - Settings -> Language & Region -> Advanced не се отваря и блокира. profusion , би ли проверил дали и при теб е така или само при мен има проблем?
Публикувано Август 11, 20205 гд Почвам да го свалям с новата машина! Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Август 12, 20205 гд Автор Тука има икони за Биг Сура - https://macosicons.com Обаче като пробвам да я дропна в Get info на аппа и не става дава ми икона на превю аппа. Някой може ли да пробва?
Публикувано Август 14, 20205 гд При мен се срина и омаза криптирането на диска и тн. Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Август 14, 20205 гд Кеф ти доставя на теб, когато ми е гадно на мен знам, аз! [emoji2959]Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Август 14, 20205 гд Абе аз ви казах преди, ама тичайте да слагате Бети, и то на основните ви машини.. ако ви трябват за работа, направо не знам защо си го причинявате. Те Епъл не могат ги закърпят до .5 офишъл, па бетите ще са "без бъгове". Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 20205 гд То на основната машина, не мога да премина на Big Sur, а пък новата се срина, Хахахаха... Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Октомври 13, 20205 гд Автор Как може в 2 събития тая есен нищо за новата ОС, кога ще излезне по коледа ли по великден ли .....нищо!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.