Публикувано Септември 17, 20205 гд Здравейте! Вчера пуснах заявка за Apple Watch 6 в iStyle, но никъде не намирам информация кога евентуално може да се очаква тук. Имате ли опит с предишните часовници колко време след обявяването са се появили при нас?
Публикувано Септември 17, 20205 гд преди 40 минути, kal1ch написа: Обикновено идват след няколко (поне 1-2, може и повече) седмици. Гледах, че от Германия доставките са насрочени за 13-19.11 и малко ми изстина ентусиазма.
Публикувано Септември 17, 20205 гд Solo каишките бавят, ако си поръчате със старите каишки доставките са доста по бързи, говоря примерно в UK.
Публикувано Септември 17, 20205 гд Аз искам със старата. Мога ли от UK до тук да си го поръчам? Не вярвам.
Публикувано Септември 17, 20205 гд Чух се с iStyle, казаха, че часовниците и падовете ще са тук до максимум 3 седмици, а през ноември “се чака нещо друго”.
Публикувано Септември 17, 20205 гд Офтопик: @Christina, не съм модератор, но моля те, прочети правилата и не цитирай всеки предишен пост, много е дразнещо, а и е забранено!
Публикувано Септември 17, 20205 гд Уж се говореше, че ще подобрят батерията на часовника, ама... кор. Логичното беше да изчакам следващия (сега съм със S4), ама... Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 17, 20205 гд И нашите пуснаха цени. стандартната каишка, 40мм - 829лв, а 44 е 899. 5цата още си седи 899 ?
Публикувано Септември 22, 20205 гд Аз уж поръчах от Теленор и трябваше да дойде вчера, но.. “поръчката е приета за обработка” и като гледам скоро няма да се обработи, та май ще дочакам iStyle.
Публикувано Септември 22, 20205 гд Теленор работят с възможно най-смотаната куриерска фирма - Европът. Ще си почакаш. Преди няколко месеца направих грешката да си поръчам каишка от тях. Датата за доставка беше седмица след поръчката. Никой не дойде. Звънях на посочения номер на куриера, но такъв не съществуваше. Звъннах им в офиса във Варна - колегата сигурно е забравил пратката, но ви уверяваме, че утре ще я донесе. И на следващия ден не дойде. Успях да се свържа с него и го питах какво е станало, при което той ми се тросна, че бил почивал. На третия ден просто им казах, че ако не дойде на същия ден ще откажа поръчката (която беше с наложен платеж) и ако искат те да се разправят с теленор за разходите. В крайна сметка друг доставчик ми докара каишката след по-малко от час и се извини от името на Стамен, чието име ще оставя тук, защото е крайно нагъл и несериозен.
Публикувано Септември 23, 20205 гд Какви аксесоари има вътре? Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 23, 20205 гд Часовник, верижка, кабел... зарядно за контакта няма.. вземах му Apple cate+ за 65€, защото знам че ще го пръсна след някой друг месец...[emoji16] Редактирано Септември 23, 20205 гд от arm11
Публикувано Септември 25, 20205 гд От Теленор се представиха отлично и днес си получих часовника. 40мм, 6. Ето му и две снимки.
Публикувано Септември 26, 20205 гд Автор Батерията е трагична ?. Според мен Епъл са обвързани с енергото!
Публикувано Септември 26, 20205 гд Батерията беше на 65% като го сложих в 9 сутринта. за близо 12 часа е била на 32%, не виждам нещо чак толкова трагично.
Публикувано Септември 26, 20205 гд Автор В градска среда тамагочито е супер! Изкараш ли го на преход с активити и не може да изкара деня. От епъл трябва да го продават с кейс батерия. ?
Публикувано Септември 28, 20205 гд Хайде да ми е честито потвърждението от Appcom за 12 у-ва 12ки ! Както всяка година. 11pro продаден взети пари и в четвъртък превод към Appcom Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.