Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eSIM, поддържа ли се в България и работи ли правилно?

Featured Replies

Публикувано

Имам проблем с мултиSim на Йетел - на 22-ри ми потрябва да звънна от часовника и се оказа, че не работи, дава call failed при опит за избиране на който и да е номер, тествала съм я преди около 2 месеца, когато пък тази на мъжа ми се оказа неработеща в сходна ситуация, при него обаче поне в менюто за часовника на телефона даваше, че се активира и така си висеше, докато при мен навсякъде дава, че е активна, но просто не работи. Изтрих я от телефона, без да я деактивирам и пак я добавих - същото. Звънях на оператор, той пусна тикет, защото все пак при всяка нова активация, се начислява такса от 5 лв, но така и нямам отговор до момента. Не е толкова проблем за 5 лв, но като се деактивира в следващите 24 часа не може да се активира отново, тоест като ми потрябва и установя, че пак не работи, си оставам с неработеща услуга поне 24 часа, което е дебилно. Някой да има идея може ли да се направи нещо, или да им тегля майната и да я деактивирам за постоянно? За четящите през телефона - часовникът е Apple Watch 9, а телефона iPhone 16 Pro. 

Редактирано от dessyteneva

• Отговори 53
  • Прегледа 15.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• От личен опит. Нета си избирате от коя карта да се ползва. Когато имате активен разговор от едната карта другата е неактивна и обратното. За целта си направих пренасочвания когато картата е неактивна

• От офис на Теленор ли взе картата? Там служителя трябва да ти спре физическата сим и да въведе номера на есим в системата.

• dessyteneva
    dessyteneva

Да споделя резултата - 2 седмици така и никой не ми се обади, между празниците звънях - трябвало да чакам техниците да се свържат с мен. Сега, нали съм си нахална, звъннах пак, този път момичето беше

Добавени снимки

Публикувано

При мен работи безотказно, ползвам постоянно. По пътя на логиката не би трябвало да е от оператора ( и аз съм на Йетел )

Публикувано

Като говорих с оператор, момчето каза, че и при негов колега ставало, защото не ползва услугата непрекъснато. Не знам каква е логиката, но обезсмисля цялата услуга, поне при мен, като не я ползвам всеки ден. Ще ги изчакам още малко и след празниците, ако не са се обадили, деактивирам и им тегля майната, няма смисъл да плащам за нещо, на което не може да се разчита. Надявах се просто някой да е имал подобна ситуация и да знае решение, извън деактивиране и ново активиране, но ако се съди по дългото мълчание и самите те нямат такова май. Тъпото е, че в момента часовникът не индикира входящо обаждане, ако е по-далеч от телефона, дори и в съседната стая, това адски ме дразни.

Публикувано

Да споделя резултата - 2 седмици така и никой не ми се обади, между празниците звънях - трябвало да чакам техниците да се свържат с мен. Сега, нали съм си нахална, звъннах пак, този път момичето беше доста по-грамотно и ми каза, че ако в настройките на часовника се появява номер ICCID, трябва да изключа телефона и тогава да пробвам да звънна от часовника. Първоначално не се появи, даваше NOSIM, реснах часовника и телефона и цъфна дългият номер, но пак не искаше да направи разговор, изключих телефона и успях. Голяма играчка, но и тримата оператори, с които говорих, споменаха, че така се случвало когато не се използва дълго време услугата, тоест явно трябва от време на време да звъня от часовника, или да приемам обаждания поне от него. Направи ми впечатление докато говорих с оператор, че успях да прехвърля разговора на часовника, но звукът се чуваше от телефона, също така и като ми звънна, часовникът отново не индикира. Няма с кого да тествам повече, но ще го направя при първа възможност, а ако така се скапва на неопределено време услугата, сериозно ще се замисля дали да не я изключа. 

Ето този линк ми пратиха кое къде се гледа за номера

https://www.verizon.com/support/knowledge-base-215398/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.