Публикувано Октомври 12, 20205 гд Здравейте пълен профан съм относно макбук,но на дъщеря ми и подариха и сега си бия главата.Опитах се да и го ъпдейтна до версия Каталания и ми заби компютъра,и не мога да направя нищо нито да го разварти там нито да изключа нито да затворя или минимизирам страницата.Моля за помощ.Невежа съм в това отношение.За жалост не мога да кажа и кой макбук е и със каква Ос е??♀️??
Публикувано Октомври 12, 20205 гд Ако съдя по иконите, иде реч за първия еър или ревизията му с NVIDIA видео. Ако е първият си остава на 10.7.5, а ако е ревизията - може да се качи до 10.11 Има и още "ако" но ще ни улесните ако пишете по-грамотно и ни напишете от таб-а с ябълката в левия ъгъл, цък на about кой е точният модел на компютъра.
Публикувано Октомври 12, 20205 гд Автор Благодаря за отговора,но не ми дава да направя никакви функции буквално блокирал е.Не мога да го разстартирам или изключа,не мога да затворя страницата или да я минимизирам,общо взето нищо не мога да направя.Като натисна на ябълката и дам на about се затваря менюто и това е??♀️??♀️По спомен е двойката Редактирано Октомври 12, 20205 гд от Анастасия
Публикувано Октомври 12, 20205 гд Автор Не съм пробвала със задържане,ще пробвам.Да стана благодаря ви за помоща?Елементарно,но пък трябва да знаеш как.В такъв случай да не ъпдейтвам до по нова версия. Процесор:1,3GHz IntelCore i5 Software OS X 10.8.5
Публикувано Октомври 13, 20205 гд Ако е този, трябва да може до Каталина. Качете го първо до Ел Капитан ако не ще, има го в мак апстор и тогава.
Публикувано Октомври 13, 20205 гд Автор Благодаря много за помоща ви?Страхотни сте.Хубав ден ви желая
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.