Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPhone SE - проблем с отваряне на някои сайтове.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте! Имам малко лаишки въпроси относно настройките на iPhone SE с 16 GB. Операционната система версия 10.2. От преди няколко дни забелязвам, че имам проблем с влизането в някои сайтове, по-конкретно offnwes.bg и съответно в офроуд форума (винаги съм си използвал вградения браузър Сафари). Проблема е доста странен – не мога да се съглася с правилата за поверителност, защото имам проблем явно с рамката на банера (съобщението) и нямам достъп до бутоните за съгласие. Положението на телефона, няма значение. Имам колега с 5S и при него няма проблем. Единствената разлика е, че той е с iOS 10.3. Моля, за съдействие има ли начин да се отстрани проблема. Пробвах и с другия ми браузър – Хром, но и с него е същото. Прилагам един скрийншот, за да стане по-ясно.

Имам и още един въпрос, защото вероятно ще ми кажете, че трябва ъпдейт. Проблема е, че имам само 2 Гб свободни, а само свалянето на iOS 14 иска почти 4. И след това не знам колко още трябват за да започне реално ъпдейта. Първият ми въпрос е, ако правя ъпдейт с iTunes, може ли самия ъпдейт файл да се свали на настолния компютър и по-този начин да трябва да освобождавам по-малко място на самия телефон? И колко трябва да имам свободни за да мине безпроблено ъпдейта?

Понеже имам два компютъра (никой не е Мак), единия е с Уин ХР и доколкото прочетох какъвто и iTunes да инсталирам, няма смисъл защото няма да работи с iPhone SE. Така ли е? Ако е така, значи ми остава да исползвам компютър с Уин 10… Каква версия на iTunes трябва инсталирам така, че да нямам проблем с Уин 10 и iPhone SE ? И все пак накрая да питам зле ли ще се отрази минаване от iOS 10 на 14 при такъв стар телефон? Има ли някакви варианти да се прави ъпдейт до по-стара от актуалната за момента версия на iOS, примерно 11, или 12?

IMG-2057.PNG

Публикувано

Качвай с тюнс и 10-тка и все пак освободи малко място, че новите ос са доста по-големи. Проблемът с браузъра го имам и аз на по-стари телефони и не е до настройки. Можеш чисто за спорта да си свалиш мозила и да пробваш с нея.

Публикувано
  • Автор

Благодаря!

Помислих за мозила, но тази в магазина иска iOS над 11 и до инсталация не се стигна. Има ли значение версията на тюнс, или тя си е една (актуалната) от сайта на епъл?

Публикувано

Актуалната от сайта.

Публикувано

Пробвай да завъртиш телефона и виж като се завърти екрана дали няма да работи.

Публикувано
  • Автор

Не става. В първият пост съм написал, че не се влияе от положението на телефона.

Публикувано

Намали шрифта на телефона.

Публикувано
  • Автор
преди 58 минути, mirror написа:

Намали шрифта на телефона.

Шрифтът не оказва влияние (опитах го и това). Нещо в "рамкирането" на съобщението е.

Редактирано от Двигателист

Публикувано

image.png.30d64f4526e055568dcd27d9bbff087e.png

Публикувано

Имах същия проблем с iPhone6, минах от zoomed в standard режим на дисплея и стана.
Не знам se-то дали я има тази опция изобщо.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.