Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос относно батерията на iPhone 7

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, преди година ъпдейтнах към iOS 13, и оттогава се почнаха проблемите с батерията..Почна да държи около 2 часа, а вече по-малко от час SOT.Пада от 100% на 70% и т.н.Постоянно оставам без батерия, и Battery Health показва, че е на 68%..
Въпросът ми е, дали ако сменя батерията, телефона ще бъде както преди? Питам, защото все пак софтуерно ми прецакаха телефона, тогава батерията беше 92% в Battery Health..
Има ли някой друг с подобен опит? Ще ми е полезно, защото се замислям за 12 mini, и ако няма да има голям ефект, то по-добре да не давам пари напразно за батерия.
Благодаря предварително!

Публикувано

От 7-ца на 12-ка ще има огромна разлика.

Иначе батерията може да си я смениш за 50-60лв.

Публикувано

И може да се окаже, че не е от батерията. Нещо друго гърми и пак няма да държи. Скачай на 12.

Публикувано
  • Автор
преди 13 минути, ludiamax написа:

И може да се окаже, че не е от батерията. Нещо друго гърми и пак няма да държи. Скачай на 12.

И аз така мисля, но какво друго, освен софтуера..?

Публикувано

Главен чип ли е или платка някаква гърми. Aveliki може да ти каже. ?

Публикувано
  • Автор

Хм, възможно е, въпреки че е малко вероятно, тъй като проблемите почнаха точно след ъпдейта до iOS 13.@gorgior, как да няма как да се прецака?Имах 6s,  ъпдейтнах го и пак беше станала същата случка.Бях си обещал да не ъпдейтвам повече, като си взема нов айфон, но уви.Жалко, че другите производители нямат малки телефончета като 12 mini.

Публикувано

И при мен беше след ъпдейт на една седмица проблема с зареждането. Оказа се чипа за зареждане на дъното. Ако се обърнеш към форумния сервиз вероятно ще потвъдят диагнозата. 

Публикувано
  • Автор
преди 3 часа, skpavlov написа:

И при мен беше след ъпдейт на една седмица проблема с зареждането. Оказа се чипа за зареждане на дъното. Ако се обърнеш към форумния сервиз вероятно ще потвъдят диагнозата. 

Какъв проблем точно си имал?Аз нямам проблем със зареждането, а с разреждането.Прощавай, ако не съм те разбрал правилно.

Публикувано

То като не се зареди както трябва, после и разреждането е незадоволително.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
  • Автор

Аха, ясно.В такъв случай може и това да е.Имам чувство, че се зарежда по-бавно от преди, не знам дали си набивам.Имам приятел с 7 Plus, показва му пак толкова проценти в Battery Health, но батерията му държи задоволително.
Днес цял ден не съм го ползвал, буквално стои на масата, няма включен интернет и е на 65%...
А как става точно след ъпдейт да дефектира чипа за зареждането?
Извинете за въпросите, но ми е интересно и никъде в интернет не мога да намеря информация.

Публикувано

Пробвах те ли с Erase All Content and Settings ?

Sent from my iPhone XS Max

Публикувано
  • Автор
преди 3 часа, 007Georgi написа:

Пробвах те ли с Erase All Content and Settings ?

Sent from my iPhone XS Max

Да, не помогна.

Публикувано
  • Автор

Телефона съм го купувал нов преди 2 години и половина.Преди това бях взел едно Xiaomi и още държи толкова, колкото в началото.Щом при теб няма проблем, може би наистина е батерията или друг хардуерен проблем.Ако реша да я сменя и има резултат, ще пиша тук.

Благодаря на всички отзовали се да помогнат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.