Публикувано Декември 14, 20205 гд Има ли някой предства дали слушалките работят коректно на iPhone 6? На сайта на Епъл модела на телефона не е сред подържаните.Може би защото не подържа iOS 14.Това дали значи, че няма да работят слушалките?
Публикувано Декември 14, 20205 гд Няма причина да не работят добре Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 14, 20205 гд Човекът пита дали работят на 6-ца. Отговорът е не - не работят. Изискват от 6s нагоре. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 14, 20205 гд Работят на всяко устройство с блутут, включително на андроид, но няма да може да ползваш някои функции, най-вече active noise cancelation.
Публикувано Декември 14, 20205 гд Автор Казаното по-горе дава отговор на въпроса.Ще предпочета Sony WF-1000XM3.Благодаря!
Публикувано Декември 14, 20205 гд Идея нямам защо ще си купиш слушалки, струващи два пъти повече от телефона ти. Аз бих си взел airpods pro и след време да си сменя телефона. Ти си знаеш най-добре, де.
Публикувано Декември 15, 20205 гд Автор Аз съм с iPhone 11 Pro и имам слушалки Bose SоundSport.Нямат шумоподтискане, но ми вършат чудесна работа.Слушалките за които питам са за подарък.
Публикувано Декември 15, 20205 гд Имаш най-яките слушалки, които са минавали през ръцете и ушите ми! AirPods Pro, за жалост не ме впечатлиха, защото нямат никакъв бас, неудобни са, падат лесно и не може да управляваш силата на звука от тях. За жалост на босето се разпадна гумената част, която управлява силата на звука и бутона за приемане на разговор. За две години нон-стоп носене! Явно потта ги разяде...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.