Публикувано Юни 9, 201015 гд Заглавието "The Forgotten Sands" си беше пълна изцепка според мен, но пък портнатата игра си е жестока. @joshua1982 Какво трябва да означава линейна? Не си споменал на коя трудност я играеш и това, което мисля аз е, че с по-ниските трудности са се опитали да те улеснят максимално. Все пак я играеш от iPhone, смятам, че "Impossible" най - много се доближава до WW.
Публикувано Юли 9, 201015 гд Здравйте ! Много моля ако има някой който я има свалена на компютъра и му се занимава да я качи в "DoX.bg" много ще съм благодарен !!!
Публикувано Юли 9, 201015 гд Още един. Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 23.07.10.
Публикувано Юли 25, 201015 гд Добре ви как правите сейф в играта аз немога да видя такъв бутон в менюто ?!
Публикувано Юли 25, 201015 гд Save се прави само като оптидеш до някоя "чешмичка", където пиеш вода; излизат един бутон "сърце", като го натиснеш те пита дали искаш да save-неш. Всичко го има в началото на играта. Направено е като tutorial.
Публикувано Юли 25, 201015 гд Продължавам да я мъча на моето 3G! Ще я мина... Edit: Минах я на компютъра и вмомента си мисля, че просто няма как това да се случи на 3G-то. Редактирано Юли 27, 201015 гд от Nixing
Публикувано Август 19, 201015 гд Version 1.0.8 http://itunes.apple.com/linkmaker/ Updated for iPhone 4 and iOS 4- Crisp & gorgeous high-resolution graphics to take full advantage of the iPhone 4 Retina Display - Support for iOS 4 multitasking on compatible devices: switch between your favorite apps instantly
Публикувано Август 22, 201015 гд Може ли нов линк за 1.0.8? "Файла е премахнат поради нарушени авторски права или е изтрит от потребител."
Публикувано Януари 1, 201115 гд Може ли нов линк за последната версия. Извинявам се,преди малко неставаше. Редактирано Януари 1, 201115 гд от GACHEW
Публикувано Януари 3, 201115 гд Колеги,моля накой,който я е превъртял да си даде скайпа да попитам нещо,иначе смятам да приложа няколко хватки на айпода. Ще бъда благодарен ако някой му прояви съчуствие зада не бъде строшен.(Айпода)
Публикувано Януари 3, 201115 гд Добре стигам до тук и повече няма на каде.Незнам как по-точно да се кача на някоя от колоните мъчих се да правя какво ли не и нестава.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.