Публикувано Март 29, 20215 гд В нета се появи тази снимка . Едит: Да не подценяваме възможностите на “Фотошоп“
Публикувано Март 29, 20215 гд Автор Да , така си е , ама е миличко.[emoji23]Sent from my iPhone Ⅻ [emoji769] using Tapatalk
Публикувано Март 29, 20215 гд Ами...не е колаж. Има пакет в Сидиа, с който се подкарват слушалките под iOS6.1.3 на 4S(на 4 не съм пробвал).
Публикувано Март 30, 20215 гд Може и да е фейк снимката, но Еърподс класик е наличен и всеки е свободен да го тества. А, за обратната съвместимост и общото/разликите в A2DP не искам и да се напрягам да обяснявам. Цитираните от теб версии са версии на блутуут контролера, що ги бъркаш с протокол за предаване на поточно стерео аудио?
Публикувано Март 31, 20215 гд Аз не коментирам снимката, както си забелязал, а възможното. А, че ти е мерак да си отгоре - ами, седай, кой чакаш?
Публикувано Април 1, 20215 гд Забавно ми стана от тази снимка, но после защо ми беше да се зачитам надолу... сетих се що спрях да влизам по форуми вече.
Публикувано Януари 21, 20242 гд Някой, ако иска, може да дойде да пробва 🤫 Не съм го пускал на зарядно три години, та експерименти можем да правим всякакви. Мисля, че и сим карта ще подкара, стига да я разпознае като глобулска, че Carrier е Globul 9.1 😊
Публикувано Февруари 1, 20242 гд Нямам еърподс(и не ми трябват), адаш иначе да съм те налазил за експеримента
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.